Canımmmmm cok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin benm transferim önümüzdeki hafta ben 9. Gün test yaptırmayı düşünüyordum ama çıkartma çıkmaz mı emin plamıyordm sindi oldum umarım rabbim öne eymez yüzümüSelam kızlar 22mayısta transferim oldu ben 8inci günü dayanamadım koşa koşa test yaptım 121 değerim vardı 12gün 790 15inci gün transferden sonra 2250 ye ulaşmıştı bu Pazartesi de ikiz dediler bakalım 17sinde kalp atışlarını dinlemeye gidicez ☺☺
Hayrlı olsun ikizlernz umarm sağlıkla kucağınza alrsnz.Selam kızlar 22mayısta transferim oldu ben 8inci günü dayanamadım koşa koşa test yaptım 121 değerim vardı 12gün 790 15inci gün transferden sonra 2250 ye ulaşmıştı bu Pazartesi de ikiz dediler bakalım 17sinde kalp atışlarını dinlemeye gidicez
AmiiinHa
Canımmmmm cok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin benm transferim önümüzdeki hafta ben 9. Gün test yaptırmayı düşünüyordum ama çıkartma çıkmaz mı emin plamıyordm sindi oldum umarım rabbim öne eymez yüzümü
Amiiin inşallahHayrlı olsun ikizlernz umarm sağlıkla kucağınza alrsnz.sorularm olcak size cevpalarsanz memnun olurum. Nerde yaptnz tüp bebeği infertilite sebebi neydi bizim varikoselden hız ve morfoloji sorunu var sizin embryolara genetik testler yapıldı mı tutunması için neler yaptnz acaba. Benm 7 ay önce transferm malesef tutmadı gelecek ay tekrar farklı bi yerde adana acıbademde yapcam volkan hocaya burda yaptıran memnun kalan tüp bebeği tutanlar varsa bana biraz bilgi verip teravi sürecini anlatablr mi acaba. Teşekkürler şimdiden
Anladm teşekürler yok ben yurt dışında değil yurt içinde yaptıracam. Dediginiz ilaçları benm tüp bebek denememde vermişlerdi. Sizin tese ameliyatı olmuş sanrm benm eşimin sperm sayılı yüksek hızında falan biraz problem var. Bizdede transferden önce tutması için iğne yapmslardi serumu ilk defa duydumAmiiin inşallahBende pcos vardı ama asıl büyük sorunumuz eşimdeydi spermler ameliyat ile alınma durumu oldu Türkiye’de yaptırmadım yurt dışında denedik gidicek olursanız özelden detaylı yardımcı olurum transferden sonra 15gün proletex kullandım kan sulandırıcı kullanıyorum sürekli cleaksane miydi ne onu kaldırdılar başka iğne geçmek zorunda kaldım ama kullanıyorum coraspin estrofem progestan matofin folik asite devam bide prednol sanırım bunu türkiyedeki doktor vermiyor ben bu Pazartesi kalp atışlarını duyarsam bırakıcam inşallah tadı falanda iğrenç ama çok kişiyle konuştum prednolu Türkiye’deki doktorum bile ısrarla neden verdiler diye sordu hasta danışmanım oradaki kullanılması gerektiğini ve tüm hastalarını kullandırdıklarını söyledi açıkcası kalp atışınıda duyarsam yaptıklarının mantıklı olduğunu düşünücem o zamana kadar ikilemdeyim bebeklere zarar vermiyordur umarım bide transferden hemen sonra süt renginde bir serum verdiler Türkiye’de tekrar ediliyormuş ama bana onada gerek yok dediler inşallah bu denemeniz başarılı sonuçlanır
Serumu mutlaka merkeze sorun türkiyedede transferden sonra çok kullanan verilen anne varAnladm teşekürler yok ben yurt dışında değil yurt içinde yaptıracam. Dediginiz ilaçları benm tüp bebek denememde vermişlerdi. Sizin tese ameliyatı olmuş sanrm benm eşimin sperm sayılı yüksek hızında falan biraz problem var. Bizdede transferden önce tutması için iğne yapmslardi serumu ilk defa duydum
Tamam tesekkrler mutlaka soracamSerumu mutlaka merkeze sorun türkiyedede transferden sonra çok kullanan verilen anne var
Ben de iki embriyo koydurdum umarım ikisi de tutunur ve aynı duyguları yaşayabilirim dua edin lütfenSelam kızlar 22mayısta transferim oldu ben 8inci günü dayanamadım koşa koşa test yaptım 121 değerim vardı 12gün 790 15inci gün transferden sonra 2250 ye ulaşmıştı bu Pazartesi de ikiz dediler bakalım 17sinde kalp atışlarını dinlemeye gidicez ☺☺
Dualarım seninle pozitif sonucunu bekliyoruuumBen de iki embriyo koydurdum umarım ikisi de tutunur ve aynı duyguları yaşayabilirim dua edin lütfen
Ateş basmasıTransfer sonrası ne belirtiler yaşadınız , pozitif sonucu nezaman aldınız, kaçıncı deneme ve hangi merkez , tavsiyeleriniz.
Sonucunuz belli mi inşallah pozitiftirBen de iki embriyo koydurdum umarım ikisi de tutunur ve aynı duyguları yaşayabilirim dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?