• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transfer sonrası bekleyişte bana destek olun lütfen

esraesra34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
45
26
38
34
İstanbul
Herkese merhaba arkadaşlar. 3. tüp bebek tedavisindeyim. 14 Ağustos'ta dondurulmuş embriyo transferim yapıldı. 23 Ağustos test günüm. Son 2 günüm kaldı. Hiçbir belirti yaşamıyorum. Ne kasık ağrısı ne birşey. Yine mi tutmadı diye düşünmekten kendimi alamıyorum. İlk denememde birkaç gün bel ağrısı çekmiştim negatif oldu. 2. denemede hiçbir ağrı sancı belirti yoktu ve yine negatif oldu. 3. denememde de hiçbir belirti yok ve test günü yaklaştıkça umutsuzluğa kapılıyorum. Lütfen bana dua edin ve destek olun :( :( bu arada bizde sorun sperm hareketliliğinde düşüklük olması. Kadınsal herhangi bir sorun yok ama 2 transfer de başarısız oldu bu seferde sonuç başarısız olursa doktorumuz genetiksel bir sorun olabileceğini söyledi. öff kafamda deli sorular kafayı yemek üzereyim artık

Herkese merhaba arkadaşlar. 3. tüp bebek tedavisindeyim. 14 Ağustos'ta dondurulmuş embriyo transferim yapıldı. 23 Ağustos test günüm. Son 2 günüm kaldı. Hiçbir belirti yaşamıyorum. Ne kasık ağrısı ne birşey. Yine mi tutmadı diye düşünmekten kendimi alamıyorum. İlk denememde birkaç gün bel ağrısı çekmiştim negatif oldu. 2. denemede hiçbir ağrı sancı belirti yoktu ve yine negatif oldu. 3. denememde de hiçbir belirti yok ve test günü yaklaştıkça umutsuzluğa kapılıyorum. Lütfen bana dua edin ve destek olun :KK43: :KK43: bu arada bizde sorun sperm hareketliliğinde düşüklük olması. Kadınsal herhangi bir sorun yok ama 2 transfer de başarısız oldu bu seferde sonuç başarısız olursa doktorumuz genetiksel bir sorun olabileceğini söyledi. öff kafamda deli sorular kafayı yemek üzereyim artık
Canim sabretmekten baska caremiz yok benim de yarin test ginum hem telasliyim hem de korkuyorum 2. Denemem benin de ilk denememi hatirlamuyirum nasil gecmisti agrim varmuydi yik mudu ama wsimin dedigine gore bu seferki gibi degildi diyor bilmiyoeum artik hayirlisi.olsun canim varsa kismetimizde bebisimiz gelir yoksa da bunda da vardir bir hayir diyecegizz sorun ise bende yumurtalarim zayif ve amh dusuk onun disinda sukur diyelim halimize en azindan yumos ve sperm var bunlar oldugi surece ihtimalde var demek.oluyir sen de boyle dusun uzme kendini insallah hayirli haberler verririz birbirimozee

Canim sabretmekten baska caremiz yok benim de yarin test ginum hem telasliyim hem de korkuyorum 2. Denemem benin de ilk denememi hatirlamuyirum nasil gecmisti agrim varmuydi yik mudu ama wsimin dedigine gore bu seferki gibi degildi diyor bilmiyoeum artik hayirlisi.olsun canim varsa kismetimizde bebisimiz gelir yoksa da bunda da vardir bir hayir diyecegizz sorun ise bende yumurtalarim zayif ve amh dusuk onun disinda sukur diyelim halimize en azindan yumos ve sperm var bunlar oldugi surece ihtimalde var demek.oluyir sen de boyle dusun uzme kendini insallah hayirli haberler verririz birbirimozee

Ya nasilda pozitifsin hayran kaldim valla. Nasil moral oldun bana cok tesekkur ederim. Umarim yarin en guzel haberi alirsin lutfen banada haber ver sonucu dualarim seninle

canim senin yarin mi test gunun insallah hayirli haberlerle gelirsin
Test yapmak icin herhangi bir saat var mi yoksa istedigimiz vakit gidebilir miyiz?

E esraesra34 onun hayirli olsun bende 4.gunumdeyim
Insallah sende iki gun sonra gizel haberlerle donersin canim

Merhaba kızlar transfer sonrası 6.günüm ama bu kasıklarımdaki ağdet sancısı mahvedecek beni:olamaz: ilaç aldımızmı hiç bu durumdayken

Herkese merhaba arkadaşlar. 3. tüp bebek tedavisindeyim. 14 Ağustos'ta dondurulmuş embriyo transferim yapıldı. 23 Ağustos test günüm. Son 2 günüm kaldı. Hiçbir belirti yaşamıyorum. Ne kasık ağrısı ne birşey. Yine mi tutmadı diye düşünmekten kendimi alamıyorum. İlk denememde birkaç gün bel ağrısı çekmiştim negatif oldu. 2. denemede hiçbir ağrı sancı belirti yoktu ve yine negatif oldu. 3. denememde de hiçbir belirti yok ve test günü yaklaştıkça umutsuzluğa kapılıyorum. Lütfen bana dua edin ve destek olun :KK43: :KK43: bu arada bizde sorun sperm hareketliliğinde düşüklük olması. Kadınsal herhangi bir sorun yok ama 2 transfer de başarısız oldu bu seferde sonuç başarısız olursa doktorumuz genetiksel bir sorun olabileceğini söyledi. öff kafamda deli sorular kafayı yemek üzereyim artık

Canim benim de 2. Transferim 17 agustosta oldu bende de huc bir belirti yoktu 11. Gunu idrar testi yaptim negatifti 1. Ci transferimde de hic bir sey hissetmemistim aynisi oldu diye ben umutsuzdur ilaclari bile biraktim kan verdigimde ögrendim 12. Gun degerim 189 du oyuzden hissettiklerine takilma hala da bir sey hissetmiyorum degerim yukseliyor ama

Back