Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9.gün için biraz düşük bir değer ama bu formda yükselen çok okudum hayırlısı ile yükselecektir inşallahAyın 8’inde 5. Gün embriyosu transferi oldum. Dayanamayıp bugün test yaptım. Transfer gününü saymazsak bugün 9. Gün. Testim 22 çıktı normal mi sizce
İnşallah yükselir stres yaptım şimdi nasıl davranacağımı da bilmiyorum9.gün için biraz düşük bir değer ama bu formda yükselen çok okudum hayırlısı ile yükselecektir inşallah
Hiç stres yapmanıza gerek yok önemli olan değerin düşük gelmesi değil düzenli artış oranı her vücüdün bünyesi aynı oranda beta salgılamaz hiç üzülmeyin doktorunuza sonucu yollayın muhtemelen 2 gün sonra tekrar beta isteyecektir artış için önemli olan güzel artması değer düşüklüğüne takılmayınİnşallah yükselir stres yaptım şimdi nasıl davranacağımı da bilmiyorum
Benim öyleydi 19 du hatta 11.gündü ama malesef kalp atışı olmadı ve düşük yaptırdılarÖnce düşük olup sonra yüksek olanlar yazabilir mi
Üzüldüm yaa sizin adınızaBenim öyleydi 19 du hatta 11.gündü ama malesef kalp atışı olmadı ve düşük yaptırdılar
Bende öyle şanslı mıyımdır bilmiyorumAma çok okudum ben düşük olup sonradan yükselip ve sağlıklı ilerleyen doğan
Sizinki de kötü olmuş ya gerçekten kötü bir süreç zor bir süreç Allah herkese sabır versinBenim 9.gün 48 di düzgün arttı kese gözüktü ama bebek gelmedi boş gebelikmiş bana da demişlerdi düzgün artarsa sıkıntı yok diye. Olmadı nasip değilmiş. Ama nasipte varsa olur benim doktorum 18 ile başlayan ve doğuran oldu demişti.
Amin canım Allah bu yolda olan herkese sabır versin ve çok bekletmeden evladıyla kavuştursun inşallahSizinki de kötü olmuş ya gerçekten kötü bir süreç zor bir süreç Allah herkese sabır versin
Merhaba bugün beta baktırdım 63 çıktıAmin canım Allah bu yolda olan herkese sabır versin ve çok bekletmeden evladıyla kavuştursun inşallah
Merhaba canım senin ki benimki gibi olmaz belki benim 9.gün 48 11.gün 80 13.gün 144 15.gün 300 çıktı 1 hafta sonra kese gözüktü kese küçük falan ama bekleyeceğiz dedi sonra kese gelişmedi boş gebelikmiş. Aslında artış senin baya artmış sağlıklı gebelik olsun inşallahMerhaba bugün beta baktırdım 63 çıktı
Merhaba ben de ayın 8 inde 5.gün transferi oldum dün 10.gün kan verdim 33,92 çıktı bana da çok düşük geldi yarın tekrar vereceğimAyın 8’inde 5. Gün embriyosu transferi oldum. Dayanamayıp bugün test yaptım. Transfer gününü saymazsak bugün 9. Gün. Testim 22 çıktı normal mi sizce
İnşallah yaMerhaba canım senin ki benimki gibi olmaz belki benim 9.gün 48 11.gün 80 13.gün 144 15.gün 300 çıktı 1 hafta sonra kese gözüktü kese küçük falan ama bekleyeceğiz dedi sonra kese gelişmedi boş gebelikmiş. Aslında artış senin baya artmış sağlıklı gebelik olsun inşallah
Benimde transfer gününü saymazsak 9. Gün 22 çıkmıştı bugün tekrar yaptım 63 olmuş yaklaşık 3 katı. Değerler düşük geldi ama önmeli olan artış olmasıymışMerhaba ben de ayın 8 inde 5.gün transferi oldum dün 10.gün kan verdim 33,92 çıktı bana da çok düşük geldi yarın tekrar vereceğim