• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 8.gün

Merhaba bende 24 şubatta transfer oldum dondurulmuş embriyoydu 6 mart test tarihim bugun 6. Günüm ama hiç belirtim yok çok endişeleniyorum acaba tutmadımı diye belirtisi olmadan pozitifi gören arkadaşlar varmı?
Canım benim ilk zamanlar belirtim yoktu ama adet tarihim yaklaştığı zaman adet olacakmış gibi belirtilerim oldu

Merhaba ben 25 şubat transfer oldum 11 mart test günüm benim hiç bir belirtim olmadı bugün 6. Gün biraz sırtımda ağrı var?
Merhaba bende 27 şubatta oldum bugün 8. Gün kasık ağrısı 2. Günden beri var 2 gündürde bel ağrısı var inşallah tutunma belirtisidir bunlar 10 Mart test günüm😌

Merhaba bende 27 şubatta oldum bugün 8. Gün kasık ağrısı 2. Günden beri var 2 gündürde bel ağrısı var inşallah tutunma belir
Merhaba bende 27 şubatta oldum bugün 8. Gün kasık ağrısı 2. Günden beri var 2 gündürde bel ağrısı var inşallah tutunma belirtisidir bunlar 10 Mart test günüm😌
İnşallah 🙏😊beyaz akıntı var mı?

Test günümüz aynı inşallah pozitifi görürüz 🤲🏻🤍 bende de sırt ve bel ağrısı yani boynumdan belime kadar komple bir ağrım bar 10 dakika ayakta durayım bıçaklar saplanıyor normal mi acaba. Kaşık ağrılarım çok ara ara oluyor göğüslerim çok şişti . Elbet bunların hepsi ilaç etkisinde olabilir ama inşallah hamileyimdir.💕

Test günümüz aynı inşallah pozitifi görürüz 🤲🏻🤍 bende de sırt ve bel ağrısı yani boynumdan belime kadar komple bir ağrım bar 10 dakika ayakta durayım bıçaklar saplanıyor normal mi acaba. Kaşık ağrılarım çok ara ara oluyor göğüslerim çok şişti . Elbet bunların hepsi ilaç etkisinde olabilir ama inşallah hamileyimdir.💕
Aynen bende de aynı belirtiler var inşallah bakalım 😌🥰

Merhabalar sonuç nasıl oldu?

Ne güzel adınıza sevindim🙏🤍benim içinde dua edin lütfen🥹 Henüz belli değil transfer günün sayarsak 7ci günümdeyim, daha 3 günüm var

Ne güzel adınıza sevindim🙏🤍benim içinde dua edin lütfen🥹 Henüz belli değil transfer günün sayarsak 7ci günümdeyim, daha 3 günüm var
Her zaman hepiniz dualarımdasınız 🤲🏻 rabbim hayırlı haberler nasip etsin sonrada hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin sizde dua edin sağlıkla devam edeli 🤲🏻♥️

Back
X