- 25 Kasım 2022
- 292
- 215
- 23
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba sizdede damar gibi mi gelmişti?? Peceteye geldi.. damar gibi kahverengi ince uzun birşey. Çok korktumBende 11. Gün olmuştu muhtemelen yerleşme kanaması hayırlısı olsun inşallah
Çok geçmiş olsunEvet öyleydi korkma sabırlı ol ben düşük yaptım ama bende ne sorun olduğu bulunamadı 4. Düşüğüm oldu böyle bi sorunun yoksa korkma güzel haber alacağın günler yaklaşıyor en zoru beklemek ama herşeye değecektir
Kullandığın ilaçlardan dolayı adet gormezsin canım içini ferah tut 5. Gün embriyosu ise kan verebilirsin 9. Gün de kan da çıkarArkadaşlar bugunde iç çamaşırıma hafif kahverengi leke gelmiş. Ama bugün sabahta idrar testi yaptım negatif çıktı!! Transfern 9. Günü bugün. Anlayamadım. Adet mi olacagım acaba
Bugun 9. Gündü, idrarda negatif gördüm. Normal mi acabaKullandığın ilaçlardan dolayı adet gormezsin canım içini ferah tut 5. Gün embriyosu ise kan verebilirsin 9. Gün de kan da çıkar
Kan verin çıkar idrarda çıkmayabilirArkadaşlar bugunde iç çamaşırıma hafif kahverengi leke gelmiş. Ama bugün sabahta idrar testi yaptım negatif çıktı!! Transfern 9. Günü bugün. Anlayamadım. Adet mi olacagım acaba
Kan verin çıkar idrarda çıkmayabilir
Şimdi gidip verin özelde yarım saatte çıkıyor ne sabırlısınızNormalde cuma günü kan verme günüm. Yarın sabah olmadı aile hekiminde kan vereyim. Tabi kanama adete dönmezse
İlaçlar adete engel olmuyor maalesef yine de olunabiliyorKullandığın ilaçlardan dolayı adet gormezsin canım içini ferah tut 5. Gün embriyosu ise kan verebilirsin 9. Gün de kan da çıkar
Sabır değilde o negatif sonucu görmeye korkmak diyebilirizŞimdi gidip verin özelde yarım saatte çıkıyor ne sabırlısınız![]()
Evet bende öyle biliyorum. İlaçların engel olmadıgını.İlaçlar adete engel olmuyor maalesef yine de olabiliniyor
İnşallah pozitif sonucu görürsünüzSabır değilde o negatif sonucu görmeye korkmak diyebiliriznegatif hissetsemde o umut denilen sey var ya o insanı maf ediyor
Normal negatif olması kan tahlili ver sen kötü düşünmeBugun 9. Gündü, idrarda negatif gördüm. Normal mi acaba
AA hayır ya ben olunmuyor diye biliyorum ilaçları kesince adet başlıyor ilk negatif transferimde öyle olmuştu hemşire de ilaçları kesmeden adet olmayacağımi soylemistiİlaçlar adete engel olmuyor maalesef yine de olunabiliyor