Transfer sonrası 8. Gün Kahverengi damar gibi akıntı

Gul9393

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
292
215
23
31
arkadaşlar merhaba? Embrıyo transferi 8. Gündeyim. Tuvalete gittim ve peçeteye kahverengi damar gibi birşey geldi.. anlayamadım. Korktum. Yerleşme kanaması nasıl olur bilemedim. Başına gelen ve hamıle kalan oldu mu???

Bende 11. Gün olmuştu muhtemelen yerleşme kanaması hayırlısı olsun inşallah
Acaba sizdede damar gibi mi gelmişti?? Peceteye geldi.. damar gibi kahverengi ince uzun birşey. Çok korktum:( inşalallah yerleşme kanamasıdır.

Evet öyleydi korkma sabırlı ol ben düşük yaptım ama bende ne sorun olduğu bulunamadı 4. Düşüğüm oldu böyle bi sorunun yoksa korkma güzel haber alacağın günler yaklaşıyor en zoru beklemek ama herşeye değecektir

Evet öyleydi korkma sabırlı ol ben düşük yaptım ama bende ne sorun olduğu bulunamadı 4. Düşüğüm oldu böyle bi sorunun yoksa korkma güzel haber alacağın günler yaklaşıyor en zoru beklemek ama herşeye değecektir
Çok geçmiş olsun:( inşalallah bir daha böyle birşey yaşamazsın. Çok üzüldüm

Çok sağol🤲🏻 maalesef bazı seylerı takmamak, düşünmemek elde değil ama dediğini yapmaya çalışacağım rabbime sıgınacağım

Arkadaşlar bugunde iç çamaşırıma hafif kahverengi leke gelmiş. Ama bugün sabahta idrar testi yaptım negatif çıktı!! Transfern 9. Günü bugün. Anlayamadım. Adet mi olacagım acaba

Arkadaşlar bugunde iç çamaşırıma hafif kahverengi leke gelmiş. Ama bugün sabahta idrar testi yaptım negatif çıktı!! Transfern 9. Günü bugün. Anlayamadım. Adet mi olacagım acaba
Kullandığın ilaçlardan dolayı adet gormezsin canım içini ferah tut 5. Gün embriyosu ise kan verebilirsin 9. Gün de kan da çıkar

Şimdi gidip verin özelde yarım saatte çıkıyor ne sabırlısınız 😅
Sabır değilde o negatif sonucu görmeye korkmak diyebiliriz🙃 negatif hissetsemde o umut denilen sey var ya o insanı maf ediyor

İlaçlar adete engel olmuyor maalesef yine de olunabiliyor
AA hayır ya ben olunmuyor diye biliyorum ilaçları kesince adet başlıyor ilk negatif transferimde öyle olmuştu hemşire de ilaçları kesmeden adet olmayacağımi soylemisti

Back
X