Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar 10 şubat 2024 te 1 adet 5. Gün embriyosu 5bb kalitesinde transfer oldum . Dayanamayıp evde idrar testi yaptım bugün 8. Gün kaset testte çok silik çıktı. Değerim artış göstermesi yavaş gibi geldi ben mi çok obsesif oldum . Kan testine 3 gün var
Eki Görüntüle 3388416 merhabalar 10 şubat 2024 te 1 adet 5. Gün embriyosu 5bb kalitesinde transfer oldum . Dayanamayıp evde idrar testi yaptım bugün 8. Gün kaset testte çok silik çıktı. Değerim artış göstermesi yavaş gibi geldi ben mi çok obsesif oldum . Kan testine 3 gün var
Bazılarında ertesi günü testi daha koyulaşmış gördüm kandan yorumlamak daha sağlıklı biliyorum ama benimki hala silik görününce endişelenmeli miyim dedim
Eki Görüntüle 3388416 merhabalar 10 şubat 2024 te 1 adet 5. Gün embriyosu 5bb kalitesinde transfer oldum . Dayanamayıp evde idrar testi yaptım bugün 8. Gün kaset testte çok silik çıktı. Değerim artış göstermesi yavaş gibi geldi ben mi çok obsesif oldum . Kan testine 3 gün var