- 28 Ekim 2024
- 16
- 6
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk denememde hergün test yaptım hepsi negatifti ve sonuçta negatif olmuştu testte hata yoksa silikte olsa çıkıyorMerhaba arkadaslar 22 Ekim transfer ettiler 5.Gün Embryo fakat bugun 8.ci gün ve evde erken gebelik testi ve haftayi da gosteren test yaptim az once ve ikiside negative cikti bir bilginiz varmi arkadaslar daha erken mk yoksa gercekten mi tutunmamistir
Maalesef tutmadi ilk tranfer ama 27/11 nde ikinci transfer ettiler tek embryo yine ve su an positifi gordum evde 6 ci gunde haftalik gebelik testi yaptim ve yarin kan verecegim insallahBenim ilk denememde hergün test yaptım hepsi negatifti ve sonuçta negatif olmuştu testte hata yoksa silikte olsa çıkıyor
Haftalık gebelik test ne demek ?Maalesef tutmadi ilk tranfer ama 27/11 nde ikinci transfer ettiler tek embryo yine ve su an positifi gordum evde 6 ci gunde haftalik gebelik testi yaptim ve yarin kan verecegim insallah
Clear blue digital haftalik testi var bende positiv cikardi hatta haftasini da gosteriyor 1-2 haftalik oldugumu gosterdiHaftalık gebelik test ne demek ?
Rabbim hayirlisini nasip eder insallah hic morelinizi bozmayin bu benim ikinci transferim ilki tutmadi maalesef ama gercekten inaniyorum ki rabbim zamanini bekliyor hic beklemediginiz bir anda rabbim sizin yuzunuzu guldurecek sadece sabir ve sakin moralinizi bozmayin hep positif iyi tarafindan dusunun ve daha erken olabilir her bir vicut farkli kan verecegimiz gunu tabiki hepimiz beklemekten zorluk cekiyoruz ama her zaman iyi dusunun iyi olsun rabbim hic kimsenin kucagini bos brakmasin ben sizinde olacagini inaniyorummerhabalar hayırlı olsun size bende 28 kasım günü 5.gün embriyosu transfer oldum. aslında kan testi gününe kadar sabretmek istiyorudm fakat bugün prediktor erken gebelik testi yaptım negatif geldi. moralim o kadar çok bozuldu ki.. keşke yapmasaydım dedim. transfer sonrası 4 gün hafif karın ağrım kasık ağrısı sızısı gibi bir his ve belim regl sancısı gibi ağrımıştı sonraki günlerde hiçbir belirtim olmadı. bilseydim böyle bir test olduğunu bunu da alırdım. ilk kez sizde gördüm.
amin canım inşallahRabbim hayirlisini nasip eder insallah hic morelinizi bozmayin bu benim ikinci transferim ilki tutmadi maalesef ama gercekten inaniyorum ki rabbim zamanini bekliyor hic beklemediginiz bir anda rabbim sizin yuzunuzu guldurecek sadece sabir ve sakin moralinizi bozmayin hep positif iyi tarafindan dusunun ve daha erken olabilir her bir vicut farkli kan verecegimiz gunu tabiki hepimiz beklemekten zorluk cekiyoruz ama her zaman iyi dusunun iyi olsun rabbim hic kimsenin kucagini bos brakmasin ben sizinde olacagini inaniyorum