- 17 Mayıs 2023
- 325
- 104
- 23
- 30
- Konu Sahibi Kahvekokusu0
-
Canım çatlatma iğnesi olduğun için net bir şey demek zor malesef en mantıklısı bugün ve yarın kan vermen artıyorsa tutunmuşturKızlar merhaba,
5.gün embriyosu taze transfer yapıldı, çatlatma iğnesi üstünden 14 gün geçti.
İlk testi dün yaptım diğerini bugün yaptım (ilk idrarla değil 10 gibi ) bi bakabilir misiniz. 3. Denememkırmızı olan test dün yapıldı, pembe olan bugün
Test günüm 1 Mart, çatlatma iğnesi etkisi 14 gün sürmüyor diyorlar ama bende bilemedim tabiki durdukça test çok net bi şekilde koyulaşıyorCanım çatlatma iğnesi olduğun için net bir şey demek zor malesef en mantıklısı bugün ve yarın kan vermen artıyorsa tutunmuştur
O zamn olmuştur bebeğim bu iş şimdiden hayırlı olsun diyelimTest günüm 1 Mart, çatlatma iğnesi etkisi 14 gün sürmüyor diyorlar ama bende bilemedim tabiki durdukça test çok net bi şekilde koyulaşıyor
İnşallah olmuştur canım benim 3. Transfer denemem :)) dün de aynısıydı bugün de böyle kuruma çizgisi gibi de durmuyor. Ümitlenmek istemem tabi de önceki negatifimde hiç böyle çizgi vs olmamıştıO zamn olmuştur bebeğim bu iş şimdiden hayırlı olsun diyelim
Canım ne yaptın sonucun belli oldu mu umarım güzel sonuçlar almışssındırİnşallah olmuştur canım benim 3. Transfer denemem :)) dün de aynısıydı bugün de böyle kuruma çizgisi gibi de durmuyor. Ümitlenmek istemem tabi de önceki negatifimde hiç böyle çizgi vs olmamıştı
Güzel sonuçlar alacağına eminim canım benimYok canım yarın test günüm, iki gün önce de yaptım yine silikti bakalm hayırlısı artık
Merhaba sonucunuz ne oldu inşallah vardır gebelikİnşallah canım benim Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Merhaba evet çok şükürMerhaba sonucunuz ne oldu inşallah vardır gebelik
Merhaba sonucunuz ne oldu inşallah vardır gebelikİnşallah canım benim Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Merhaba evet çok şükürCok sevindim canım benimde transferin 3. Gunu bugün. Taze transfer 5. Gun embriyosu bende sabırsızım baya
Merhaba evet çok şükür
Cok sevindim canım benimde transferin 3. Gunu bugün. Taze transfer 5. Gun embriyosu bende sabırsızım bayaMerhaba evet çok şükür
Sabırsız oluyoruz tabi ister istemez :)) inşallah olumlu sonuçlar alırsınızCok sevindim canım benimde transferin 3. Gunu bugün. Taze transfer 5. Gun embriyosu bende sabırsızım baya
Evet o zaman yap dedi doktorum acayip heyecanlıyım allahim isteyen herkese nasip etsin bu mübarek ayın hürmetineSabırsız oluyoruz tabi ister istemez :)) inşallah olumlu sonuçlar alırsınızsizin test günü 12.gün mü olacak
Evet bana da 12.gün demişti :)) hayırlısı olsun inşallah Allahım güzel haberler almanızı nasip etsinEvet o zaman yap dedi doktorum acayip heyecanlıyım allahim isteyen herkese nasip etsin bu mübarek ayın hürmetine
Amin Allah razı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbimEvet bana da 12.gün demişti :)) hayırlısı olsun inşallah Allahım güzel haberler almanızı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?