E Emuay061 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2021 293 199 4 Kasım 2024 Konu Sahibi suprzymrta #21 suprzymrta .!.: Eveeeeet aynı gün olmuştukkk ben çarsamba vericem sen ne zaman vereceksin Genişletmek için tıkla... Bende çarşamba akşam vericem
suprzymrta .!.: Eveeeeet aynı gün olmuştukkk ben çarsamba vericem sen ne zaman vereceksin Genişletmek için tıkla... Bende çarşamba akşam vericem
S suprzymrta Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2024 89 10 28 4 Kasım 2024 Konu Sahibi suprzymrta #22 Yumos0661 .!.: Bende çarşamba akşam vericem Genişletmek için tıkla... Aaaaa sabah aksam farkediyomuuu
Yumos0661 .!.: Bende çarşamba akşam vericem Genişletmek için tıkla... Aaaaa sabah aksam farkediyomuuu
E Emuay061 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2021 293 199 4 Kasım 2024 Konu Sahibi suprzymrta #23 suprzymrta .!.: Aaaaa sabah aksam farkediyomuuu Genişletmek için tıkla... Yok yok fark etmiyo eşim işten gelince gideriz. Sağlık ocağındaki sonuçlar geç çıkıyor o yüzden orada vermek istemiyorum
suprzymrta .!.: Aaaaa sabah aksam farkediyomuuu Genişletmek için tıkla... Yok yok fark etmiyo eşim işten gelince gideriz. Sağlık ocağındaki sonuçlar geç çıkıyor o yüzden orada vermek istemiyorum
P Papatya3546 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2019 80 36 30 7 Kasım 2024 Konu Sahibi suprzymrta #24 Emuay061 .!.: Yok yok fark etmiyo eşim işten gelince gideriz. Sağlık ocağındaki sonuçlar geç çıkıyor o yüzden orada vermek istemiyorum Genişletmek için tıkla... suprzymrta .!.: Aaaaa sabah aksam farkediyomuuu Genişletmek için tıkla... Merhaba sonuçlarınız nedir
Emuay061 .!.: Yok yok fark etmiyo eşim işten gelince gideriz. Sağlık ocağındaki sonuçlar geç çıkıyor o yüzden orada vermek istemiyorum Genişletmek için tıkla... suprzymrta .!.: Aaaaa sabah aksam farkediyomuuu Genişletmek için tıkla... Merhaba sonuçlarınız nedir
E ecmel06 Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2024 276 77 34 Dün 23:05 Konu Sahibi suprzymrta #25 Kızlar üçüncü gün embriyo 9. Gün idrar testi kesin sonuç verir mi ara ara lekelerim var ne olduğunu cozemedim
Kızlar üçüncü gün embriyo 9. Gün idrar testi kesin sonuç verir mi ara ara lekelerim var ne olduğunu cozemedim