- 8 Nisan 2023
- 10
- 3
- 6
- Konu Sahibi AgnessveUnicorn
Herkese merhaba
13 martta transfer oldum. Tek 5. Gün 5AA embriyosu dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ilk idrarla değil öğlen 12 gibi yaptım. Yorumlayabilir misiniz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba aldığınız test markası yanıltıcı değilse, hayırlı uğurlu olsun silik çizgi görünüyorHerkese merhaba13 martta transfer oldum. Tek 5. Gün 5AA embriyosu dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ilk idrarla değil öğlen 12 gibi yaptım. Yorumlayabilir misiniz?
Hayırlı olsunnnnnnnHerkese merhaba13 martta transfer oldum. Tek 5. Gün 5AA embriyosu dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ilk idrarla değil öğlen 12 gibi yaptım. Yorumlayabilir misiniz?
Merhaba aldığınız test markası yanıltıcı değilse, hayırlı uğurlu olsun silik çizgi görünüyor
Merhaba aldığınız test markası yanıltıcı değilse, hayırlı uğurlu olsun silik çizgi görünüyor![]()
Merhaba, belirtileriniz var miydi? Ayni gun transfer olmusuz. Ilk zmanlar cok kasik agrim vardi. Sanki akintim da bir artis var. Baska bir sey hissetmiyorum. Goguslerimdeki agri ve dolgunluk gece varken, gun icinde geciyor.Herkese merhaba13 martta transfer oldum. Tek 5. Gün 5AA embriyosu dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ilk idrarla değil öğlen 12 gibi yaptım. Yorumlayabilir misiniz?
Hafif regl olacak gibi ağrılarım vardı dün akşam ağrım arttı hatta tamam dedim herhalde regl oluyorum. Göğüs ağrım var birdeMerhaba, belirtileriniz var miydi? Ayni gun transfer olmusuz. Ilk zmanlar cok kasik agrim vardi. Sanki akintim da bir artis var. Baska bir sey hissetmiyorum. Goguslerimdeki agri ve dolgunluk gece varken, gun icinde geciyor.
Sizde test yaptınız mı?Merhaba, belirtileriniz var miydi? Ayni gun transfer olmusuz. Ilk zmanlar cok kasik agrim vardi. Sanki akintim da bir artis var. Baska bir sey hissetmiyorum. Goguslerimdeki agri ve dolgunluk gece varken, gun icinde geciyor.
Yapmadim, ilk tup bebek denemem. Bir yandan cok merak ediyirum bir yandan var oldugunu dusunmek bile mutlu ediyor. Olumsuzu gormekten endise duyuyorum. Yani olmamasi durumu da bir gercek tabi ama karmasik duygular insani fazlasiyla yoruyor. Zaten tedavide beni tek yoran sey, beklerken yasanilan karmasik duygular.Sizde test yaptınız mı?
Benimde ilk denemem inşallah hayırla güzelliklerle sonuçlanır hepimiz içinYapmadim, ilk tup bebek denemem. Bir yandan cok merak ediyirum bir yandan var oldugunu dusunmek bile mutlu ediyor. Olumsuzu gormekten endise duyuyorum. Yani olmamasi durumu da bir gercek tabi ama karmasik duygular insani fazlasiyla yoruyor. Zaten tedavide beni tek yoran sey, beklerken yasanilan karmasik duygular.
Haber edecegim. Hakkimizda hayirlisi olsun.Benimde ilk denemem inşallah hayırla güzelliklerle sonuçlanır hepimiz için![]()
Bende yarın kan vereceğim normalde pazar vermem gerekiyordu ama iğnem bittiği için hemşirem yarın verebileceğimi söylediHaber edecegim. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Çok şükür kanda da pozitifi gördük. Darısı isteyen emek veren herkese inşallahHaber edecegim. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Tebrik ederimÇok şükür kanda da pozitifi gördük. Darısı isteyen emek veren herkese inşallah![]()
Kan sonucunuz nedir acaba? Kan testi verdim teorik olarak pozitif ama biraz dusuk cikti. 2 gun sonra tekrar verecegim.Çok şükür kanda da pozitifi gördük. Darısı isteyen emek veren herkese inşallah![]()
Çok teşekkür ederim.Tebrik ederimsaglikla kucagina aldigini yazdigin mesajini da gormek isterim. Ben de simdi sana yazmak icin elime telefonu aldim. Az once gebelik testi aldim da sence yarin sabah mi yapayim test yoksa aksam mi?
Tebrik ederimsaglikla kucagina aldigini yazdigin mesajini da gormek isterim. Ben de simdi sana yazmak icin elime telefonu aldim. Az once gebelik testi aldim da sence yarin sabah mi yapayim test yoksa aksam mi?
ilk verdiğimde 300 çıktı 2 gün sonra tekrarladık 905 çıktıKan sonucunuz nedir acaba? Kan testi verdim teorik olarak pozitif ama biraz dusuk cikti. 2 gun sonra tekrar verecegim.