Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoksa benmi cok aceleci davrandim ama cok heycanlaniyorum rabbim kimsenin kucagini bos brakmasinMerhaba arkadaşlar 22/10 (Sali)--5 gun embryo transfer ettiler dün 5. Gun transfer sonrasi erken gebelik testi yaptim ama silik cizgi fln yoktu aranizda testi positiv cikan varmi
Teşekürler ya aslinda 8 yildir evliyim yasim daha 25 ve sorun esimde fakat 7 normal dusuk oldugu icin tutar mi tutmaz mi heycan yapiyorumErken daha bence hemen uzulmek icin kimininki 6. Gun kimininki 8 . Gun belli oluyor bence bekle bi kacgun daha.
Çok erken yapmışsınız 2 gün sonra tekrardan yapınMerhaba arkadaşlar 22/10 (Sali)--5 gun embryo transfer ettiler dün 5. Gun transfer sonrasi erken gebelik testi yaptim ama silik cizgi fln yoktu aranizda testi positiv cikan varmi
Tesekur ederim insallah positiv cikarÇok erken yapmışsınız 2 gün sonra tekrardan yapın
Merhaba sonucunu merak ettim inşallah tutmuşturMerhaba arkadaşlar 22/10 (Sali)--5 gun embryo transfer ettiler dün 5. Gun transfer sonrasi erken gebelik testi yaptim ama silik cizgi fln yoktu aranizda testi positiv cikan varmi
Transferin 5.günü bugun, kasik agrim 2.gunden beri oluyo ara ara ama cok hafif. Bazen regli agrisi gibi oluyo, o da hafif. 2.gundur sut gibi akintim geliyo. Goguslerim malesef mastektomili o yuzden goguslerimi normalde de hic hissetmiyorum zaten. O yuzden bisey hissetmem mumkun degil.Bence görülüyor kaçıncı gün bu gün bir de vücudunuzda kasik ağrısı ve göğüs hassasiyeti var mı
Test yapacak mısınız kaçıncı gün embiryosu kaç tane transfer oldu kaç hucreliydiTransferin 5.günü bugun, kasik agrim 2.gunden beri oluyo ara ara ama cok hafif. Bazen regli agrisi gibi oluyo, o da hafif. 2.gundur sut gibi akintim geliyo. Goguslerim malesef mastektomili o yuzden goguslerimi normalde de hic hissetmiyorum zaten. O yuzden bisey hissetmem mumkun degil.
Atar misiniz bana da inşallah ikisi de tutmustur
Kesinlikle var ben burdayım diyor resmen inşallah sağlıkla ilerler canım yaş kaçtı acaba ve kaçıncı denemeSelam herkese, bugun transferin 5.gunu erken gebelik testi yaptim, 2. 3. Dk dan sonra test boyleydi. Silik cizgiyi kafamda uyduruyo olabilirim o kadar cok baktim ki.. siz bisey goruyo musnuz yoksa bembeyaz mi?
Ay Allahım insallah yaa, 43 yasindayim 2. denemem. Sizin durum nasil kacinci gun?Kesinlikle var ben burdayım diyor resmen inşallah sağlıkla ilerler canım yaş kaçtı acaba ve kaçıncı deneme
Maşallah hadi bakalım ben 29 yaşındayım bende tutmadı malesef 2 kez negatif almıştım darısı bizeAy Allahım insallah yaa, 43 yasindayim 2. denemem. Sizin durum nasil kacinci gun?
Insallah hepimizinkiEvet görülüyor inşallah sağlıkla ilerler
Insallah hepimizinki olumlu sonuclanir aliriz bebisleri kucagimizaMaşallah hadi bakalım ben 29 yaşındayım bende tutmadı malesef 2 kez negatif almıştım darısı bize