Transfer sonrası 4.günüm

fyza3342

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2024
44
11
27
Kızlar bugün transferin 4.günü hiç bir şey hissetmiyorum sizler kaçıncı günde neler hissettiniz neler yaşadınız anlatır mısınız 🥹

Kızlar bugün transferin 4.günü hiç bir şey hissetmiyorum sizler kaçıncı günde neler hissettiniz neler yaşadınız anlatır mısınız 🥹
Birsey hissetmemek çok doğal endiselenmeyin daha küçücük bı embriyo ve ilaçlar yoğun kullanılıyor onların etkisi olur çoğunlukla olsa olsa hayırlı sonuçlar dilerim 🥰

Ben de ilk başlarda hiçbirşey hissetmemiştim belirti falan yoktu ama kan testine iki üç gün kala çok net bir bel ve bacak ağrım olmuştu 😊

Ben de ilk başlarda hiçbirşey hissetmemiştim belirti falan yoktu ama kan testine iki üç gün kala çok net bir bel ve bacak ağrım olmuştu 😊
Ya bana umut oluyorsunuz gerçekten mi benim bugün 4. Günüm herhangi bi belirtim yok ve çok üzülüyorum senin kaçıncı gün embriyosu idi

Kızlar transfer olunca kaçıncı gün belli oluyor ve 5. Gün embriyosu konulduğunda nasıl gebelik hesaplanıyor pozitif çıktığında çok ilginç bu tıp ya 😍 nerden nasıl yapıyolar yaptıran herkese Allah yardımcı olsun emekler boşa çıkmasın

Ya bana umut oluyorsunuz gerçekten mi benim bugün 4. Günüm herhangi bi belirtim yok ve çok üzülüyorum senin kaçıncı gün embriyosu idi
iki defa başarısız transferden sonra öğrendiğim tek bir şey var ki, gereksiz yere üzülmek ve stres olmak tutunmasını 80 kat engelliyor. lütfen belirti falan aramayı bırakıp sadece kendinizi oyalayacak keyifli şeyler bulun. olacağı varsa oluyor zaten.

Kızlar transfer olunca kaçıncı gün belli oluyor ve 5. Gün embriyosu konulduğunda nasıl gebelik hesaplanıyor pozitif çıktığında çok ilginç bu tıp ya 😍 nerden nasıl yapıyolar yaptıran herkese Allah yardımcı olsun emekler boşa çıkmasın
5. gün embriyosunda genelde 10 gün sonra sonuç çıkıyor. ama doktorlar emin olmak için bazen 15 gün sonra kan ister. gebeliğin ilk 2 haftası laboratuvar ortamında ilerletildiği için, tedavi tutup olumlu sonuç alınmışsa bu gebeliğin 2. haftasına denk gelmiş oluyor.

5. Gün embriyosu benim. bu arada transferin 10. Günü kahverengi lekelenme başladı tam da adet günüme denk geliyodu yerleşme kanması da genelde herkeste 6. Gün falan oldu diyodu o yüzden biraz korkmuştum ama benimki de yerleşmeden dolayıymış ertesi güne geçmişti böyle bişey yaşarsanız panik yapmayın 😊

X