- 27 Kasım 2023
- 168
- 47
- 28
-
- Konu Sahibi PapatyaHatun34
Belirti aramayın çok ilaç kullanılıyor bu dönemde ondan kaynakli olabilir. Belirti olup tutmaz belirti olmayip tutar kendinize stres yaparsiniz bu sekilde en guzeli test gunune kadar kafadan silmek insan dusunmeden edemiyor biliyorum ama dusunmemeye calisin umarim test gununuzde pozitifi gorursunuz saglikla kucaginiza alirsinizTransfer sonrası ertesi gün kasıklarda alt karında ve özel bölgesinde sızlama şeklinde ağrısı yaşayan oldu mu? Bugün transferden sonra ki 2. günüm ama dünden beri aralıklarla gelen ağrılarım olmaya başladı bugün de şiddetli bir baş ağrısı başladı. Bedenim de olan ağrılar anlık gelip gidiyor bazen uzun sürüyor uzanırken. Siz tutunma belirtilerini hissettiniz mi nasıl oluyor ?
İlaçlardan desem bir ilaç kullanmıyorum estrofemi 1 aydır kullanıyorum o yapıyor desem zaten ilk başladığım zaman yapardı. Fitil kullanıyorum o anlık yapıyor erirken hissediyorum geçiyor sonra. İlaç kaynaklı bir ağrı değil belirti aramıyorum ama 3. ve 5. gün tutunma süresi farklı aynı durumu yaşayanları merak ettim :) Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inşallahBelirti aramayın çok ilaç kullanılıyor bu dönemde ondan kaynakli olabilir. Belirti olup tutmaz belirti olmayip tutar kendinize stres yaparsiniz bu sekilde en guzeli test gunune kadar kafadan silmek insan dusunmeden edemiyor biliyorum ama dusunmemeye calisin umarim test gununuzde pozitifi gorursunuz saglikla kucaginiza alirsiniz
Benimde olmuştu regl ağrısı gibiydi dinlenince geçiyorduTransfer sonrası ertesi gün kasıklarda alt karında ve özel bölgesinde sızlama şeklinde ağrısı yaşayan oldu mu? Bugün transferden sonra ki 2. günüm ama dünden beri aralıklarla gelen ağrılarım olmaya başladı bugün de şiddetli bir baş ağrısı başladı. Bedenim de olan ağrılar anlık gelip gidiyor bazen uzun sürüyor uzanırken. Siz tutunma belirtilerini hissettiniz mi nasıl oluyor ?
Dinlenirken oluyor desemBenimde olmuştu regl ağrısı gibiydi dinlenince geçiyordu
Kendinizi dinliyorsunuz o yüzdendirDinlenirken oluyor desem
Merhaba,öncelikle hayırlısı olsun umarım güzel haberi alırsınızTransfer sonrası ertesi gün kasıklarda alt karında ve özel bölgesinde sızlama şeklinde ağrısı yaşayan oldu mu? Bugün transferden sonra ki 2. günüm ama dünden beri aralıklarla gelen ağrılarım olmaya başladı bugün de şiddetli bir baş ağrısı başladı. Bedenim de olan ağrılar anlık gelip gidiyor bazen uzun sürüyor uzanırken. Siz tutunma belirtilerini hissettiniz mi nasıl oluyor ?
Merhaba transferin kaçıncı günündesiniz acaba :)Transfer sonrası ertesi gün kasıklarda alt karında ve özel bölgesinde sızlama şeklinde ağrısı yaşayan oldu mu? Bugün transferden sonra ki 2. günüm ama dünden beri aralıklarla gelen ağrılarım olmaya başladı bugün de şiddetli bir baş ağrısı başladı. Bedenim de olan ağrılar anlık gelip gidiyor bazen uzun sürüyor uzanırken. Siz tutunma belirtilerini hissettiniz mi nasıl oluyor ?
8. gün bittiMerhaba transferin kaçıncı günündesiniz acaba :)
Ay aslında kanda çıkar mı ki bilemedim :) yapacak mısınız yarın test8. gün bitti
Eşimle bu gece gidip yapsak mı dedik ama korkuyorum da bir yandanAy aslında kanda çıkar mı ki bilemedim :) yapacak mısınız yarın test
Donmuş transferse nettir artık canım kan ver istersen inşallah bebişin seninledirEşimle bu gece gidip yapsak mı dedik ama korkuyorum da bir yandan
Çok heyecanlıyım içim birden kıpır kıpır oldu inşallah tutunmuşturDonmuş transferse nettir artık canım kan ver istersen inşallah bebişin seninledir
Ay bize de haber verEşimle bu gece gidip yapsak mı dedik ama korkuyorum da bir yandan
İnşallah kuzum hayırlı haberlerini alalımÇok heyecanlıyım içim birden kıpır kıpır oldu inşallah tutunmuştur
Eşimle bu gece gidip yapsak mı dedik ama korkuyorum da bir yandan
Ayın 5 inde transfer olmuştum. Şuan 13. Günümüz herşey yolundaTransfer sonrası ertesi gün kasıklarda alt karında ve özel bölgesinde sızlama şeklinde ağrısı yaşayan oldu mu? Bugün transferden sonra ki 2. günüm ama dünden beri aralıklarla gelen ağrılarım olmaya başladı bugün de şiddetli bir baş ağrısı başladı. Bedenim de olan ağrılar anlık gelip gidiyor bazen uzun sürüyor uzanırken. Siz tutunma belirtilerini hissettiniz mi nasıl oluyor ?
İdrarda çıkıyor benim 8. Gün çizgi ince ama rengi net kırmızıydı hayırlısı olsun inşallahEşimle bu gece gidip yapsak mı dedik ama korkuyorum da bir yandan