- 5 Şubat 2016
- 188
- 86
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun arkadaşım geçen sen ikizlerime hamileyken 10.gün yapmıştım 187 çıkmıştı yani transver günü ve sonrası hesaplanıyor 12.gün
kesinlikle 10.gün varsa çıkıyor İnşaAllah vardırÇok merak ediyorum. Yarında 10. Günüm aslında birçoğunda gebelik var ise çıkıyormuş. Allah büyük oyle ya da böyle gerçeği öğreneceğiz. Hakkımızda hayırlısı olsun.
kesinlikle 10.gün varsa çıkıyor İnşaAllah vardır
gözünüz aydın hamişsiniz darısı bize İnşaAllah dua edin lütfen hamişlerin duası iyi olurKızlar merhaba. Dayanamayip test yaptırdim bugün. Eğer transfer gününü sayarsak 10. Gün saymaz ise 9. Gün ve sonucun 60.52 çıktı. Sizce normal mi ?
gözünüz aydın hamişsiniz darısı bize İnşaAllah dua edin lütfen hamişlerin duası iyi olur
Sabah sabah bana yazilmis sanki mesaj transferimin 9gunu ve uyandim idrar testi yaptirdim erken gebelik testi yani, negativ cikti hemde o tek cizgi okdr netki yaninda kucucuk bi belirti yoktu pozitifi gosteren ama Allah tan umit kesilmez..ben kan sonucumu pozitif aldığım gün bile idrar negatifti. kalp atışlarını duyduğumda bile idrarı yaptığımda gözlle görülmeyecek derecede silik bir çizgiydi idrar testi yapman çok mantıksız beta önce kana karışır sonra idrara boş boşuna canını sıktın dikkate alma.
Sabah sabah bana yazilmis sanki mesaj transferimin 9gunu ve uyandim idrar testi yaptirdim erken gebelik testi yani, negativ cikti hemde o tek cizgi okdr netki yaninda kucucuk bi belirti yoktu pozitifi gosteren ama Allah tan umit kesilmez..
Cnm benimde transfer günümü sayarsak bugun 4. Günüm ben de çok merak ediorm hayırlı haberlerini alırız inşallah test günün yarın sanırım bir de ağrın sızın var mıSLM bugün transferimin 8. Günü çok merak ediyorum acaba sonuç ne çıkıcak
Cnm artabikir hiç belli olmuor sanırım test gününe var daha bekle biraz daha yükselir inşallahKızlaaar selam, bugün transferimin 6. günü. 5. gün blast 2 tane verdiler ama beta hcg<2 çıktı. benim gibi olup sonradan değeri artam var mı??
Cnm artabikir hiç belli olmuor sanırım test gününe var daha bekle biraz daha yükselir inşallah