transfer sonrası 12.gün değilde en erken ne zaman gebelik testi yaptırılır???

hayırlı olsun arkadaşım geçen sen ikizlerime hamileyken 10.gün yapmıştım 187 çıkmıştı yani transver günü ve sonrası hesaplanıyor 12.gün

hayırlı olsun arkadaşım geçen sen ikizlerime hamileyken 10.gün yapmıştım 187 çıkmıştı yani transver günü ve sonrası hesaplanıyor 12.gün

Ayy nekadar güzel. Çok teşekkür ederim. Rabbim inşallah bize de böyle güzel haber almayı nasip eder inşallah. Bende dayanamayacağım sanırım yarın 10. Günüm olacak yaptırmak istiyorum çok ta korkuyorum. İnşallah Rabbim isteyen herkese güzel sonuçlar nasip eder kucağımıza alana kadar

Erkenden idrar yada kan testi yaptirmayin arkadaslar yaniltici olabiliyor gününüzü bekleyin sabirla duayla. Bosuna uzulceksiniz . test gunune kadar acabalarla?? belkilerle?? ne gerek var.

Çok merak ediyorum. Yarında 10. Günüm aslında birçoğunda gebelik var ise çıkıyormuş. Allah büyük oyle ya da böyle gerçeği öğreneceğiz. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Kızlar merhaba. Dayanamayip test yaptırdim bugün. Eğer transfer gününü sayarsak 10. Gün saymaz ise 9. Gün ve sonucun 60.52 çıktı. Sizce normal mi ?

Kızlar merhaba. Dayanamayip test yaptırdim bugün. Eğer transfer gününü sayarsak 10. Gün saymaz ise 9. Gün ve sonucun 60.52 çıktı. Sizce normal mi ?
gözünüz aydın hamişsiniz darısı bize İnşaAllah dua edin lütfen hamişlerin duası iyi olur

ben kan sonucumu pozitif aldığım gün bile idrar negatifti. kalp atışlarını duyduğumda bile idrarı yaptığımda gözlle görülmeyecek derecede silik bir çizgiydi idrar testi yapman çok mantıksız beta önce kana karışır sonra idrara boş boşuna canını sıktın dikkate alma.
Sabah sabah bana yazilmis sanki mesaj:( transferimin 9gunu ve uyandim idrar testi yaptirdim erken gebelik testi yani, negativ cikti hemde o tek cizgi okdr netki yaninda kucucuk bi belirti yoktu pozitifi gosteren ama Allah tan umit kesilmez..

Kızımda 10. Gün yapmıştım idrar silik çıkmıştı kan değerim 133 dü

Şimdiki trasnferimde 9. Gün belirgin ikinci çizgi çıktı 10. Gün kan verdim 350 çıktı

Sabah sabah bana yazilmis sanki mesaj:KK43: transferimin 9gunu ve uyandim idrar testi yaptirdim erken gebelik testi yani, negativ cikti hemde o tek cizgi okdr netki yaninda kucucuk bi belirti yoktu pozitifi gosteren ama Allah tan umit kesilmez..

Bence de arkadaşım bostan yere canını sıkma ben kanda 1000 lere ulaştığımda bile idrar testimde ikinci çizgi silik çıkmıştı. Bostan yere stres yapma en güzel sonuç kanda çıkar.

kızlar benim transfer günü dahil 3.günüm idrar testi yapmayacağım ama kan testini ne zaman yapmalıyım en erken

Kızlaaar selam, bugün transferimin 6. günü. 5. gün blast 2 tane verdiler ama beta hcg<2 çıktı. benim gibi olup sonradan değeri artam var mı??

SLM bugün transferimin 8. Günü çok merak ediyorum acaba sonuç ne çıkıcak
Cnm benimde transfer günümü sayarsak bugun 4. Günüm ben de çok merak ediorm hayırlı haberlerini alırız inşallah test günün yarın sanırım bir de ağrın sızın var mı

Kızlaaar selam, bugün transferimin 6. günü. 5. gün blast 2 tane verdiler ama beta hcg<2 çıktı. benim gibi olup sonradan değeri artam var mı??
Cnm artabikir hiç belli olmuor sanırım test gününe var daha bekle biraz daha yükselir inşallah

Cnm artabikir hiç belli olmuor sanırım test gününe var daha bekle biraz daha yükselir inşallah

Insallah canim. Cok moralim bozuldu.2. Denemem. Ilk denememde oğlum tuttu 17. Haftada karnimda kalbi durdu ama onda 5. Gun degerim bile 16 idi.
Ilkindr hic bulgum yoktu, bun da 2. Gunden beri kasiklarda agri ve gaz. Sen ne alemdesin

Transferin 4.gunu idrarda negatif gordum bence erken oldu en az 7. 8. Gunu yapılmalı

Back