- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
Amin canim Hayirlisiysa insallahHadi inşaalllaaahhh pozitifi görürsün
sahte pozitif olmuyor merak etmekızlar, dondurulmuş embriyo transferinin 12. günündeyim. progestan ve estrofem kullanıyorum. idrar testinde belirgin pembe gördüm..ayyy,
umutlanıyorum kan testi için ama aldığımız hormonlar sahte pozitif çıkarıyorsa diye de kaygılanıyorum. burada okuduklarıma göre idrarda pozitifi gören kanda da görmüş... çok umutlandımmm
İyi akşamlar. Ben de transferin 7.günündeyim. Sitede 7.gün idrar testi yapıp silik de olsa çizgi gören çok var.Ben de yaptım ama hiçbir çizgi çıkmadı. Galiba tutunmadı bebeklerim
4 günlük transfer edildi. İnşallah tutunmuşlardır. Sitede erkenden çıkanlar varkaç günlük embriyo transfer edildi? 7. gün çıkmaması çok normal bence, umarım bir sürprizle karşılaşırsınız.
4 günlük transfer edildi. İnşallah tutunmuşlardır. Sitede erkenden çıkanlar var
Canım beş altı tane test al, sabahları yap. Ben testi çok kafaya takmıyorum, yani negatif çıktı diye tüm gün kendimi yemiyorum. Sen de öyleysen her sabah yaparsınŞimdi burada yorum yapan herkes hamile nerdeyse ne güzel benim transferin beşinci günü meraktan hiç birşey yapmıyorum şimdi gidip idrar testi alican çıkmayacağını bilmiyorum ama umut
hayırlı haber alırsınız İnşaAllah benim 19 Aralıkta 4.emriyosu ve tek transver edildi 9.gün test yaptım kan testi negatif acaba sonradan yükselebilir mi?Benim ikinci denemem 23 aralıkta transfer gerçekleşti aslında bugün adet günüm ama olmadim artık doktor transfer tarihini yanlış mı hesaplandı bilemiyorum belim ağrıyor adet ağrısı gibi 4.gun emriyosu 2 adet transfer edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?