- 27 Aralık 2014
- 126
- 36
- 28
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm naptın merak ettim semıkizlar belirti diyorum varmiydi sizde de.
3..günsün ..5.gın ıyı deniyor ama lık denemede 5.hundu negatıftı cnmKızlar benim ilk denemem ve kaçıncı gün embriyosu olduğu önemli mi. Ben bilmiyorum kaçıncı gün olduğunu. Cumartesi yumurta toplandı. Salı akşamı transferim yapıldı. Kimisi 3.gün kimisi 5. Gün diyor. Ama bende 4. Gün olmuyor mu? Ne fark var burada acaba bilgilendirebilir misiniz?
Bilgi için teşekkür ederim canım. Nasip olacağı varsa 3. Gün veya 5. Gün olması çok önemli değil bence.3..günsün ..5.gın ıyı deniyor ama lık denemede 5.hundu negatıftı cnm
Aynı gün transfer olmuşuz. İnşallah yüzümüz güler.esra8645 41635054 .!.:selam ben de salı günü transfer yaptırdım beklemedeyim ilk tüp bebeğim çok heyecanlıyım. rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Aynı gün transfer olmuşuz. İnşallah yüzümüz güler.
Kizlar mrb benim bugun trasferimin 7 ci gunu az once erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Testin ustunde ikiskiden 5 gun sonrasin gosterio dio cikmasi gerekmezmiydi benim 5 ci gun blast transferiydi arti 7 gun gecti
benim 10. güm 57 ydi tek, ikiz olabilir senin :)Selamünaleyküm arkadaşlar; bugün transverimin 11. günü dün yani 10.gününde test yaptırdım sonuç 185 çıktı çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim bu benim 2. denemem ikiz olabilir mi sizce aranızda benim hikayeme benzer durum yaşayıp ta ikiz hamile olan var mı?![]()
Allah(cc) sanada isteyen herkese nasip etsin İnşaallah zaten hep dua ediyorum herkes içincok sevindim canim.allah bagislasın insaallah.iki embriyo transferi yapildiysa ikiz olma ihtimali yuksek.degerin de cok iyi cünkü.benimde ikinci denemem mart da.dua et bizim icinde.hamilelerin duası kabul olurmus.