TRANSFER SONRASI 11. GUN PEMBE AKINTI

eymiakk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2021
198
135
33
BUGUN TRANSFERIN 11. GUNU YARIN TEST VERECEGIM AMA DUN BIRAZ STRES YAPTIM FAZLA KASILDIM ONDAN SEBEPMI BILMIYUORUM PEMBE LEKE GELDI SABAH IC CAMASIRIMA GECMICEK KADAR SONRA DURDU ARKASINDAN 1-2 SAAT SONRA TEKRAR GELMIS PEMBE SEFAFF GIBI YASAYAN OLDUMU ADET MI OLUYORM ADETM 4 GUN ONCEYDI AMA ILACLAR TEDAVI BUNU ETKILEYEBILIRMIS O YUZDEN ADETIM GECTI DE DIYEMIYORUM

Benim de tüp bebek 14. Haftadayım hala ara ara kanamalarım oluyor . Sizin de normaldir inşallah ama yine de doktora gitseydiniz ya da doktorunuzu arayıp bilgi verseydiniz . Kasılmalarınız bebeğiniz tutunsa bile ona zarar verir.kendinize dikkat edin ve negatif düşünceleri kafanızdan atın

allah hayırlısını nasıp etsın vardır bıldıgı benımde karın ve bel ahgrım falan basladı olumsuz olabılcegını dusunuyorum hayırlısı olsn hakkımızda
Ağrılar olumluda olsa olumsuzda olsa normal dert etmeyin. Yarın belli olucakmış zaten inşallah pozitif olur

Ağrılar olumluda olsa olumsuzda olsa normal dert etmeyin. Yarın belli olucakmış zaten inşallah pozitif olur
amın bakalım ınsallah cok kötu pskolojım bgun elımde degıl aglayasım falan gelıyor yarın olsn da artık ataym yuku ustumden olcam mı olomucam mı stres sardı

Kana dusmeden idrara düsmüyor bosuna yapıp o strese girmem istemedim cıkmadı dıye üzülüp daha cok stres yapanlar var yarın bellı olacak bakalm
Üç tüp bebek denemesi yaptım ikisinde de beşinci altıncı gün idrarda gördüm. Sadece ben değil gören cook insan var. Tabiki cıkmadı diye üzülebilirisiniz. Bukadar bekleyebilmiş olmanız sabır işi yani. Ben 5. Gün idrarda görüp 7. Gün kanda 99 la ögrenmiştim

herkes farklı olabılıyor bakalm durdu sımdı o gelen akıntı

herkes farklı olabılıyor bakalm durdu sımdı o gelen akıntı
Akıntı olabilir kahverengi lekelenme olabilir kanama bile olabilir Korkmanı gerektiren bir şey yok ilaçlarla iğnelerle durdurulabilir şeyler onlar. Benim 10 haftaya kadar lekelenmem olmuştu

Merhaba ☺
Bugün transferimin 10. günü. Hiç test yapmadım. Yarın kandan test yaptıracağım. İlk denemem. Dondurulmuş 5.gün embriyosu. 2 tane Sadece kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişlik hissediyorum. Onun dışında bişey yok. Rabbim cuma mübarek gün hürmetine pozitif görmeyi nasip eder inşallah sağlıkla sıhhatle. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok heyecanlıyım Beni anladığınızı biliyorum

Ben de aynı durumu yaşadım, o zaman hamile mi kalmışsınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…