• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası negatif tekrar transfer süresi

Merhaba ilk tüp bebek transferi negatif oldu 2. Transfer ne zaman yapılmalı ilk adette yaşılabilir mi ilaçları bıraktım bugün ne zaman adet olurum acaba tahmini adet döndüm düzenli
Geçmiş olsun ❤️‍🩹 umarım 2. Transferinizde güzel sonuçlar alırsınız ilk adette yapmazlar negatif sonrası önce adetiniz gelir biter ikinci adette transfer olabilir tabi ki bu durumu doktorunuzla görüşüp en iyisini doktorunuz karar verir durumunuza göre yani en az bir adet olmalısınız ilaçları bıraktıktan sonra üç dört gün içerisinde adetleriniz gelecektir 🥰

Benimki negatif olmuştu kan testime birgün kala adetlerim geldi tam adet günümde adet oldum 🥲
Geçmiş olsun Allâh saglıklu evlatlar nasip etsin inşallah progesteron iğne kullanırken de mi adet iniz geldi benimde adetşm düzenlidir ama iğneden kaynaklı gecikti ve değerim 0.1 1.4 3.1 oldu sonra 0 a düştü bugün negatif olduğunu öğrendim 🥲

Merhaba ilk tüp bebek transferi negatif oldu 2. Transfer ne zaman yapılmalı ilk adette yaşılabilir mi ilaçları bıraktım bugün ne zaman adet olurum acaba tahmini adet döndüm düzenli
Selamlar benim ilk tup bebek denemem tuttu ikizlerim oldu 2 yaşına geldiklerinde tekrar yapmak istedik ama tutmadı 9 ay geçti üstünden 3 kez denicez ama negatif sonuç sonrasi adet gecikir ve duzensizlesiyor yaklaşık 6 ay kadar tabi bu kişiden kişiye değişir dr görüşüp başlayabilirsiniz.

Selamlar benim ilk tup bebek denemem tuttu ikizlerim oldu 2 yaşına geldiklerinde tekrar yapmak istedik ama tutmadı 9 ay geçti üstünden 3 kez denicez ama negatif sonuç sonrasi adet gecikir ve duzensizlesiyor yaklaşık 6 ay kadar tabi bu kişiden kişiye değişir dr görüşüp başlayabilirsiniz.
Allah ikizlerinize uzun ömürler versin inşallah saglıkla olur benim fazla gecikececini sanmıyorum agrılarım çok fazla bir kaç güne olurum sanırım ilk adette tekrar transfer istiyorum ama beklemek daha mı iyi bilmiyorum

Allah ikizlerinize uzun ömürler versin inşallah saglıkla olur benim fazla gecikececini sanmıyorum agrılarım çok fazla bir kaç güne olurum sanırım ilk adette tekrar transfer istiyorum ama beklemek daha mı iyi bilmiyorum
Dr görüşün sizi yonlendiricektir daha rahat hareket edersiniz. Bende nasipse önümüzdeki hafta dr gidicem surece baslayan herkese stressiz rahat geçirmek dileğiyle .

Geçmiş olsun Allâh saglıklu evlatlar nasip etsin inşallah progesteron iğne kullanırken de mi adet iniz geldi benimde adetşm düzenlidir ama iğneden kaynaklı gecikti ve değerim 0.1 1.4 3.1 oldu sonra 0 a düştü bugün negatif olduğunu öğrendim 🥲
Amin Amin cümlemize inşallah 🤲 ben iğne kullanmadım sadece Progesteron fitil yazmıştı doktorum onu kullandım negatif olunca tam adet günümde adetlerim başladı sizin ki de birkaç güne gelir inşallah

Dr görüşün sizi yonlendiricektir daha rahat hareket edersiniz. Bende nasipse önümüzdeki hafta dr gidicem surece baslayan herkese stressiz rahat geçirmek dileğiyle .
Dr dınlen istersen doğal olarak dene bi dedi eşimde sperm sorunu var normal olöaz zaten çift embriyo istedim 22 yasındayım yasın küçük çift olmaz dedi ısrar edince 3. Günleri belki transfer yapabiliriz laboratuvar ile konuşmam gerek dedi 2 tane de 5. Gün embiryom varken niye 3. Günki

Ben zaten transferden iki üç gün sonra bir garip oldum tutunmadıgını hissetmiştim hiç evde zaten test yapmadım negatif yada pozitif dedim doktorumdan öğrenirim yine de kan testine gittim adet yerini bulsun diye 😅 tabi ki negatifti sağlık olsun diyecek birşey yok maalesef 🥹

Dr dınlen istersen doğal olarak dene bi dedi eşimde sperm sorunu var normal olöaz zaten çift embriyo istedim 22 yasındayım yasın küçük çift olmaz dedi ısrar edince 3. Günleri belki transfer yapabiliriz laboratuvar ile konuşmam gerek dedi 2 tane de 5. Gün embiryom varken niye 3. Günki
Bence bu ay adetinizi olun bitsin doktorunuza yeniden transfer olmak istediğinizi belirtin onlar durımınuza göre ikinci adetinizle beraber vücudunuzu transfere hazırlayacaklardır

Ben zaten transferden iki üç gün sonra bir garip oldum tutunmadıgını hissetmiştim hiç evde zaten test yapmadım negatif yada pozitif dedim doktorumdan öğrenirim yine de kan testine gittim adet yerini bulsun diye 😅 tabi ki negatifti sağlık olsun diyecek birşey yok maalesef 🥹
Bende hissettim tutmayacagını tüm işlererimi yaptım insanın içine doguyor galiba inşallah bu sefer tutar 🤲üzmeyelim kendimizi sağlık olsun

Canım ben ilaçları bıraktım 5 gün sonra beklenen adetten 7 gün sonra regl oldum şuan reglim biteli 4 gün oldu ama yaklaşık 20 gündür lekelenmem bitmedi

Yeniden başlamak için lekelenmelerin tamamen bitmesi gerekli diye düşünüyorum tabi en doğru cevabı doktorunuz verecektir

Canım ben ilaçları bıraktım 5 gün sonra beklenen adetten 7 gün sonra regl oldum şuan reglim biteli 4 gün oldu ama yaklaşık 20 gündür lekelenmem bitmedi
Benim de normal adetim 8 gün sürer bu tam 14 gün sürdü ve sonrası hep lekeydi 2 hafta bile temiz kalmadan tekrar üç gündür ikinci adetimi oldum 🫣

Evet öyle amin amin inşallah neden doğal olmasını istiyor zaten dondurulmuş embriyolarınız var doğal olsaydı niye tüp bebekle ugraşasın
Bende öyle söyledim 5 sene doğal olmadı esşimin değerleri düşük dedim Dr kendinize zaman ayırın bu süreçte hamile kalanlar var sende kalabilirsin denemekten vazgeçme dedi bende hiç doğal olacagını sanmiyorum artık dedim

Back
X