- 8 Haziran 2017
- 16
- 28
- 88
- 32
- Konu Sahibi nebahat2301
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün sonuç günüm kan verdim bekliyorum8. günde kan testinde çıkmıştı benim
Yakın zaman da çatlatma iğnesi olmadıysan pozitiftir canım hayırlı olsunÖncelikle herkese merhaba transferden 12 gün sonra iki tane test yaptım 1 gün arayla ve ikisindede dözle görülür şekilde silik çıktı sizce hamilelik olmusmudur bu benim ilk transferim
Ya öyle mi inşallah rabbim bekleyen tüm anne adaylarının ve en sonda benim kucaklarımızı doldursun benim 3 gün dondrulmus ebriyo transferi rahim dinledirlidikten sonra transfer yapıldıYakın zaman da çatlatma iğnesi olmadıysan pozitiftir canım hayırlı olsun
2.3.gün niye test yaptınız daha embriyo kabuğundan çıkmadanEki Görüntüle 3275483 kızlar transferden sonra erken gebelik ve bugünde 9.gün kaset test yaptım dondurulmuş embriyo don embriyomuz 2.çizgi koyulaşmadığı için korkuyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Çıktı mı kan sonucunuzBugün sonuç günüm kan verdim bekliyorum
Evet çok şükür değerimiz artarak devam ediyor çarşamba kontrolümüz varÇıktı mı kan sonucunuz
Belki erkencidir bizim ki2.3.gün niye test yaptınız daha embriyo kabuğundan çıkmadan
Selam. Hayirli olsun kacinci gum embriyosu transferiydi?Eki Görüntüle 3275483 kızlar transferden sonra erken gebelik ve bugünde 9.gün kaset test yaptım dondurulmuş embriyo don embriyomuz 2.çizgi koyulaşmadığı için korkuyorum fikirlerinize ihtiyacım var