• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası erken idrar testi

BabyArven

Senin cahilliğin benim yaşamımı etkiliyor harbiden
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
107
376
23
Merhaba bugün transferin 6.günü erken gebelik testi ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı yarın kan testi yaptıracağım 😊böyle çıkan arkadaşlar sizde durumlar nasıldı acaba çok mu erken 10.(cu) günü asla bekleyemedim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Eklentiler

• IMG_1868.jpeg
    IMG_1868.jpeg
    222,4 KB · Görüntüleme: 496
  • IMG_1862.jpeg
    IMG_1862.jpeg
    187,1 KB · Görüntüleme: 492
Merhaba bugün transferin 6.günü erken gebelik testi ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı yarın kan testi yaptıracağım 😊böyle çıkan arkadaşlar sizde durumlar nasıldı acaba çok mu erken 10.(cu) günü asla bekleyemedim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Please ‼️ Bu durumu yaşayanlar sonuçlarınız nasıldı acaba çok merak ediyorum 💭 😊🪅

Ben Perşembe günü test yapicam cabim. Belirtilerin neler hayırlı uğurlu olsun

Merhaba canım inşallah kucağına almayı nasip eder Rabbım. 🙏

Kaçıncı gün embriyosuydu transfer edilen kalit3sini filan söylemiştirler sana

Bir de ne belirtin oldu anlatır mısın canım

Merhaba canım inşallah kucağına almayı nasip eder Rabbım. 🙏

Kaçıncı gün embriyosuydu transfer edilen kalit3sini filan söylemiştirler sana

Bir de ne belirtin oldu anlatır mısın canım
Amin 🙏🏼 ya inşallah ilk deneme en başından beri hiçbir sıkıntımız olmadı çok şükür 🙏🏼 sürekli çok iyi çok iyi kalitede diyordu dr’um yaşıma göre yani 18 kaliteli yumurta toplandı 5’i döllendi diğerleri donduruldu.
Gerçekten hiç bir belirti yaşamıyorum şu an sadece karnım çok şiş iğneden dolayı sanırım biraz biraz da aralıklı belim ağrıyor gibi o kadar 🤍Allah isteyen herkese istediği zamanda aratmadan versin inşallah 🙏🏼

Üçüze bile hazırlıklı ol, embriyolar bölünebilir. Zaten 5. Günde böyleyse en az ikizdir benden söylemesi.
Ahahaa 😂😂 ya deme 🙉 amanın Allah hayırlısını sağlıklı sıhhatli versin inşallah 🙏🏼 ama lütfen gönlüme göre olsun yüfen 😂🐝🪅

Çatlatma iğnesi olmadıysanız eğer pozitif hayırlı olsun 🙏 İkizde olabilir tekte hiç belli olmuyor Benim tek embriyoydu 5.günde idrar testinde pozitif görmüştüm bende nasıl istiyorsanız gönlünüzce olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alın :anneadayı:

Çatlatma iğnesi olmadıysanız eğer pozitif hayırlı olsun 🙏 İkizde olabilir tekte hiç belli olmuyor Benim tek embriyoydu 5.günde idrar testinde pozitif görmüştüm bende nasıl istiyorsanız gönlünüzce olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alın :anneadayı:
Çok teşekkür ederim ☺️ inşallah 🙏🏼 tektir tabi ki hayırlısı ama gönlüm tek olsun istiyor🐝🪅🫀

Hamilesin;) hayırlı uğurlu olsn darısı başıma inşallah

110,67 🙏🏼🤗👶🏻

Eklentiler

• IMG_1895.png
    IMG_1895.png
    141,8 KB · Görüntüleme: 434
Back