- 18 Temmuz 2023
- 107
- 376
- 23
Merhaba bugün transferin 6.günü erken gebelik testi ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı yarın kan testi yaptıracağım böyle çıkan arkadaşlar sizde durumlar nasıldı acaba çok mu erken 10.(cu) günü asla bekleyemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Please Bu durumu yaşayanlar sonuçlarınız nasıldı acaba çok merak ediyorumMerhaba bugün transferin 6.günü erken gebelik testi ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı yarın kan testi yaptıracağım böyle çıkan arkadaşlar sizde durumlar nasıldı acaba çok mu erken 10.(cu) günü asla bekleyemedim
Ben Perşembe günü test yapicam cabim. Belirtilerin neler hayırlı uğurlu olsunMerhaba bugün transferin 6.günü erken gebelik testi ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı yarın kan testi yaptıracağım böyle çıkan arkadaşlar sizde durumlar nasıldı acaba çok mu erken 10.(cu) günü asla bekleyemedim
Hiçbir belirtim yok gerçekten sadece şişkinlik var ilaçlardan dolayı sanırımBen Perşembe günü test yapicam cabim. Belirtilerin neler hayırlı uğurlu olsun
Sizin ki de hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsinBen Perşembe günü test yapicam cabim. Belirtilerin neler hayırlı uğurlu olsun
Merhaba canım inşallah kucağına almayı nasip eder Rabbım.Merhaba bugün transferin 6.günü erken gebelik testi ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı yarın kan testi yaptıracağım böyle çıkan arkadaşlar sizde durumlar nasıldı acaba çok mu erken 10.(cu) günü asla bekleyemedim
Amin ya inşallah ilk deneme en başından beri hiçbir sıkıntımız olmadı çok şükür sürekli çok iyi çok iyi kalitede diyordu dr’um yaşıma göre yani 18 kaliteli yumurta toplandı 5’i döllendi diğerleri donduruldu.Merhaba canım inşallah kucağına almayı nasip eder Rabbım.
Kaçıncı gün embriyosuydu transfer edilen kalit3sini filan söylemiştirler sana
Bir de ne belirtin oldu anlatır mısın canım
Yaaa ben bundan korkuyorum aslında riske atmamak için ve yaşımdan dolayı 2 transfer inşallah tektirBenim de 5. Gün pozitifti, çoğul gebeyim.
Üçüze bile hazırlıklı ol, embriyolar bölünebilir. Zaten 5. Günde böyleyse en az ikizdir benden söylemesi.Yaaa ben bundan korkuyorum aslında riske atmamak için ve yaşımdan dolayı 2 transfer inşallah tektir
Perşembe günü umarım olumlu sonuç alırım. Hepimiz kucağımıza hayırlı evlatlar olarak alalım inşallahSizin ki de hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Ahahaa ya deme amanın Allah hayırlısını sağlıklı sıhhatli versin inşallah ama lütfen gönlüme göre olsun yüfenÜçüze bile hazırlıklı ol, embriyolar bölünebilir. Zaten 5. Günde böyleyse en az ikizdir benden söylemesi.
Çok teşekkür ederim inşallah tektir tabi ki hayırlısı ama gönlüm tek olsun istiyorÇatlatma iğnesi olmadıysanız eğer pozitif hayırlı olsun İkizde olabilir tekte hiç belli olmuyor Benim tek embriyoydu 5.günde idrar testinde pozitif görmüştüm bende nasıl istiyorsanız gönlünüzce olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alın
Hamilesin hayırlı uğurlu olsn darısı başıma inşallahMerhaba bugün transferin 6.günü erken gebelik testi ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı yarın kan testi yaptıracağım böyle çıkan arkadaşlar sizde durumlar nasıldı acaba çok mu erken 10.(cu) günü asla bekleyemedim
Hamilesin hayırlı uğurlu olsn darısı başıma inşallah
Kaçıncı gün embriyosu taze transfermi dondurulmusmuPlease Bu durumu yaşayanlar sonuçlarınız nasıldı acaba çok merak ediyorum