- 2 Kasım 2017
- 945
- 559
- 23
- 33
- Konu Sahibi Veaskgittibizden
İyi akşamlar arkadaşlar aranızda varmı transfer sonrası duş alan arkadaşlarımız? Valla ben korkumdan almadım 1 haftadır. Ama acayip rahatsız oluyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gusulu sormustum canim ama geneli yapmamis . Bende simdi transferden sonra sonuc alana kadar gerek duymuyorum. Sacimi yikarim deodorant filan artik idare edicez .İyi akşamlar arkadaşlar aranızda varmı transfer sonrası duş alan arkadaşlarımız? Valla ben korkumdan almadım 1 haftadır. Ama acayip rahatsız oluyorum...
Bende gusulu sormustum canim ama geneli yapmamis . Bende simdi transferden sonra sonuc alana kadar gerek duymuyorum. Sacimi yikarim deodorant filan artik idare edicez .
Ben namazdan dolayı ertesi günü yapıyorum yine yapacağım
Bende arastirdim gusule gerek olmadigini okumustumBen namazdan dolayı ertesi günü yapıyorum yine yapacağım
Sen bilirsin canim kac gun oldu dahaYa acayip rahatsız ediyo canım ya. Bende sıcak olmicak şekilde su öyle yapılabilir yazmış çoğu kişi. Doktorumda zaten yapabilirsin demişti
Sen bilirsin canim kac gun oldu daha
Ben 2. Ya da 3. Günü yapmıştım.Bir sorun olmaz,sadece kollarınızı çok kaldırmayın saçınızı yıkarken...
Evet canım bende ılık hatta nerdeyse soğuğa yakın suyla aldım.. 5 dakika kadar kaldım bende... inşaAllah bi sorun olmaz :)
olmaz inş bende korktum ama şükür bak pozitifi gördüm küvet banyosu yani uzun süreli sıcak suyun içinde durmak sıkıntı bence
1hafta normal canim alman . Ilk 3 4 gun onemli sonucta test tarihin ne zaman peki1 hafta olmuştu canımda aldım ben ya. Daha fazla dayanamazdım çünkü çok rahatsız etmişti...
1hafta normal canim alman . Ilk 3 4 gun onemli sonucta test tarihin ne zaman peki
Rabbim vericekse ister 2.gun embriyosu olsun ister 3.gun farketmez vermiceksede 5.gun en iyi kalitede olsa olmicaksa olmaz canim. Bu her zaman nasip isidir insallah hayirli haberlerini aliriz . Olmazlari oldurur RabbimAma canım 2. Gün embriyosu benim ki oda var 19 unda test tarihi canım
Rabbim vericekse ister 2.gun embriyosu olsun ister 3.gun farketmez vermiceksede 5.gun en iyi kalitede olsa olmicaksa olmaz canim. Bu her zaman nasip isidir insallah hayirli haberlerini aliriz . Olmazlari oldurur Rabbim
TransferinNeyin ertesi günü canım?