• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer öncesi progesteron

Tuba20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
64
Puanlar
28
Progesteron yüksekliği ile başım dertte. Reglin 2.günü 2.20 falan geliyor sonra lucrin ile düşürüyoruz bla bla bla.. sorum şu
Dondurulmuş embriyo transferden 5 gün önce progesteron değeriniz kaçtı?
İğnelere başlanıldığı gün?
Ben 1.15 ti transferden 5 gün önce. İğnelere başladıktan sonra bakmadık. 1 ve üstü çıkınca iptal edende var devam edende..
Sizlerin kaçtı

Benim transferden 5 gun once 0.05 di doktorum cok iyi dedi. O gün progestan fitil başlandı gunde 3 kez ve günde 2 kere prolutex iğne verdi, yüksek çıkarsa iptal olur demisti

Progesteron yüksekliği ile başım dertte. Reglin 2.günü 2.20 falan geliyor sonra lucrin ile düşürüyoruz bla bla bla.. sorum şu
Ben 1.15 ti transferden 5 gün önce. İğnelere başladıktan sonra bakmadık. 1 ve üstü çıkınca iptal edende var devam edende..
Sizlerin kaçtı
Benim 0.200

Kızlar merhbalar içim içimi yiyor aklım çok karışık dondurulmuş embriyo transferi oldum
İlkinde transferden 1 gün önce progesteron değerim 0.1 di doktorum tam istediğim değer dedi. Transferim olumsuz oldu
İkinci treansferimde de 0.3 ile girdim ve beklemedeyim halen. Fakat dondurulmuş transferde gördüğüm kadarıyla hekimler 10 üzeri değer istemişler. Bu konuda çok aklım karıştı ve çok üzgünüm sizin değerleriniz nasıldı

Transferden 2 gün önce 17.6 ydı 5.gün dondurulmuş embriyo transferi olmuştum. Pozitif sonuçlandı boş gebelikten kaybettim. Nasıl 0.1 li sonuçlara iyi diyorlar beim de aklım bunu almıyor

Reglin 2.günü 0,323
Transferden 5.gün öncesi 0.240

Kızlar merhbalar içim içimi yiyor aklım çok karışık dondurulmuş embriyo transferi oldum
İlkinde transferden 1 gün önce progesteron değerim 0.1 di doktorum tam istediğim değer dedi. Transferim olumsuz oldu
İkinci treansferimde de 0.3 ile girdim ve beklemedeyim halen. Fakat dondurulmuş transferde gördüğüm kadarıyla hekimler 10 üzeri değer istemişler. Bu konuda çok aklım karıştı ve çok üzgünüm sizin değerleriniz nasıldı
Transfer öncesinde iğne kullanmadınız mı yükselmiş olması gerekiyor bir de birim olarak yanında ne yazıyor ng/Lm mi ona dikkat ettiniz mi

Transferden 2 gün önce 17.6 ydı 5.gün dondurulmuş embriyo transferi olmuştum. Pozitif sonuçlandı boş gebelikten kaybettim. Nasıl 0.1 li sonuçlara iyi diyorlar beim de aklım bunu almıyor
IMG_1276.webp

Transfer öncesi kullanmadım progesteron doktorum 1 in altında değer istediğini söyledi. Dün akşam aklıma çok takılınca yazdım bu şekilde ilerliyorum çok da güzel sonuç alacğaız merak etmeyin dedi. Pgtli kalan tek embriyomu transfer ettik umarım bu yüzden olumsuz olmaz çok üzgünüm

Transfer için başlandığında progesteron
Adetin 19. günü 0,2
22. günü 0,2
23. günü 0,349
24,25 fitil ve Progestan dex25 iğne kullandım
26. günü sabah 19’a yükseldi
26. günü yine fitil ve iğne devam
27.gün 3. Gün embriyosu transferi
Benim bildiğim 17,18,19,20 gibi bir değeri olmalı hatta E2 değeri 145 falan olması lazımdı yaşadığım şehirde 99 çıkıyordu başka hastanede ver dediler sadece bir kan tahlili için 2,5 saatlik yere çağırdılar. Transferden öncede tüp bebek merkezine gidip kan vermiştim.

Benim bildiğim adet başında progestorun düşük oluyor 1 in altında ta ki yumurtalayana kadar yumurtlamadan sonra progesteron artıyor
Zaten çatlama ipnesi sonrasında progesteron fitil kullandırıyorlar naturel transferde ve transfer günü en az 10 olmalı yoksa fitile ek progestan iğne veriliyor

Sizlerin kaçtı
0.200

Transfer günü progesteron değerinize bakıldımı? Benim sadece yumurta toplmadan 2 gün önce bakıldı ama transfer günü ayrıca bakılmadı. Sizlerin nasıldı?

Transfer günü progesteron değerinize bakıldımı? Benim sadece yumurta toplmadan 2 gün önce bakıldı ama transfer günü ayrıca bakılmadı. Sizlerin nasıldı?
Toplamadan önce E2 ve lh a bakıyorlar.
Transferden önce embriyonun gününe göre bakılıyor ona göre iğneye başlanıyor. İğneye başlayınca artık doktorun ne zaman isterse ben transferden önce 2-3 defa kan verdim progesteron önce 1 den düşük iğne başlayınca artıyor 15-20 arası oluyor

Toplamadan önce E2 ve lh a bakıyorlar.
Transferden önce embriyonun gününe göre bakılıyor ona göre iğneye başlanıyor. İğneye başlayınca artık doktorun ne zaman isterse ben transferden önce 2-3 defa kan verdim progesteron önce 1 den düşük iğne başlayınca artıyor 15-20 arası oluyor

Benim doktorum benden bunları hiç istemedi. Yumurta toplmadam sadece 2 gün önce progesterona bakıldı. Taze transfere karar verince de toplmadan sonraki akşam orogestan fitile, sonraki gün ise hem prolutex iğneye hemde progestan fitile başlattı. Bencede aslında bakılması lazım gibi geliyor. Şuan kafama takıldı. Transferimin 5. Günündeyim şimdi

Benim doktorum benden bunları hiç istemedi. Yumurta toplmadam sadece 2 gün önce progesterona bakıldı. Taze transfere karar verince de toplmadan sonraki akşam orogestan fitile, sonraki gün ise hem prolutex iğneye hemde progestan fitile başlattı. Bencede aslında bakılması lazım gibi geliyor. Şuan kafama takıldı. Transferimin 5. Günündeyim şimdi
Taze transfer olduğu için rahim kalınlığını baz alıyor demek ki takmayın kafanıza benim anlattığım dondurulmuş transfer

Back
X