- 26 Ocak 2018
- 79
- 18
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, ben de 2021 in eylül ayında ilk transferimi olmuştum, adetin 2. Günü çağırıyo doktor kan istiyo kullanman gereken ilacı söylüyo sonra tekrar çağırıyor kandaki değer istediği gibiyse ertesi güne transfer gerçekleşiyo, onun dışında yapılacak pek bişey yok zaten yani ben yapmadım açıkcası yemeyle içmeyle pek alakası olduğunu da sanmıyorum ki ilk seferde tuttu benimMerhaba kızlar iki embriyom var donduruldu 3aa ve 4aa Ocak ayı transfer bu süreçte rahmi hazırlamak için neler yaptınız? Transferden sonra neler yiyip içtiniz ? Ve doktor geriden geldi gelişimleri 6.gün oluştu dedi böyle olup tutan var mı ?
Merhaba, çok sevindim sizin adınıza benim doktorum hiç olumlu konuşmuyor o yüzden moralim çok bozuldu ve adetin 20.günü çağırdı beni bunun nedenini de anlamadım sorduğumda transfer için ilaçları anlatcaz gibi bişey söyledi sanırım ikinci reglde başlatacak . Birde kahve içme dedi bana ekstraMerhaba, ben de 2021 in eylül ayında ilk transferimi olmuştum, adetin 2. Günü çağırıyo doktor kan istiyo kullanman gereken ilacı söylüyo sonra tekrar çağırıyor kandaki değer istediği gibiyse ertesi güne transfer gerçekleşiyo, onun dışında yapılacak pek bişey yok zaten yani ben yapmadım açıkcası yemeyle içmeyle pek alakası olduğunu da sanmıyorum ki ilk seferde tuttu benim
Her tecrübe bambaşka tabiki ama ben yeme içmeyle alakasına inanlardanim tabiki bu bir hazirlik gene de olacak olanı Rabbim bilir kırmızı meyveleri bu süreçte çokça hayatıma ekledim kahve tüketimini kestim kabak çekirdeği ceviz avakoda OMEGA 3 açısından çok faydalı olduğu için bunları bolca tükettim ben sürece bir diyetisyenle Mayıs ayında hazırlanmaya başlayıp Ekim'de tedaviye başladım Aralıkta transfer oldum ama nerden baslasaniz kar olacağına inanıyorum inşallah güzel haberler almak nasip olurMerhaba kızlar iki embriyom var donduruldu 3aa ve 4aa Ocak ayı transfer bu süreçte rahmi hazırlamak için neler yaptınız? Transferden sonra neler yiyip içtiniz ? Ve doktor geriden geldi gelişimleri 6.gün oluştu dedi böyle olup tutan var mı ?
Kırmızı meyveler ne yediniz acaba transfer sürecinden önce ya da sonraHer tecrübe bambaşka tabiki ama ben yeme içmeyle alakasına inanlardanim tabiki bu bir hazirlik gene de olacak olanı Rabbim bilir kırmızı meyveleri bu süreçte çokça hayatıma ekledim kahve tüketimini kestim kabak çekirdeği ceviz avakoda OMEGA 3 açısından çok faydalı olduğu için bunları bolca tükettim ben sürece bir diyetisyenle Mayıs ayında hazırlanmaya başlayıp Ekim'de tedaviye başladım Aralıkta transfer oldum ama nerden baslasaniz kar olacağına inanıyorum inşallah güzel haberler almak nasip olur
Benim çilek alerjim var yiyemedim ama bahsettiğim meyveler çilek yaban mersini böğürtlen vişne aronya nar Frenk üzümü tabi şuan mevsimi değil ben yazdan alıp buzluğa koymuştum dondurulmuş migrosta fiyatı yüksek filede biraz daha uygun transfer sürecinde soya sütüne bu meyveleri koyarak smothie olarak içtim benim de normal zamanda hiç hayatıma dahil olmayan şeylerdi ama zaten tüp bebek çok büyük bir maliyet olduğu için bunada kendimizi zorladik açıkçasıKırmızı meyveler ne yediniz acaba transfer sürecinden önce ya da sonra
Teşekkür ederim İNŞALLAH emeklerimiz hayırla sağlıkla sonuçlanırBenim çilek alerjim var yiyemedim ama bahsettiğim meyveler çilek yaban mersini böğürtlen vişne aronya nar Frenk üzümü tabi şuan mevsimi değil ben yazdan alıp buzluğa koymuştum dondurulmuş migrosta fiyatı yüksek filede biraz daha uygun transfer sürecinde soya sütüne bu meyveleri koyarak smothie olarak içtim benim de normal zamanda hiç hayatıma dahil olmayan şeylerdi ama zaten tüp bebek çok büyük bir maliyet olduğu için bunada kendimizi zorladik açıkçası
Merhaba, ben hiç hazırlık yapamadım çok paldır küldür başladık ondan belki yumurtalar kötü çıktı iki tanesi transfer olacak ama doktor tutmama ihtimali çok yüksek heveslenme diyor benimde moral motivasyon sıfır ama omega3 bende başladım transferden sonrada dediğiniz gibi avakado vs tüketip deneyeceğim umarım olumlu sonuçlanır sizin embryo kalitesi neydi tuttu mu acaba ?Her tecrübe bambaşka tabiki ama ben yeme içmeyle alakasına inanlardanim tabiki bu bir hazirlik gene de olacak olanı Rabbim bilir kırmızı meyveleri bu süreçte çokça hayatıma ekledim kahve tüketimini kestim kabak çekirdeği ceviz avakoda OMEGA 3 açısından çok faydalı olduğu için bunları bolca tükettim ben sürece bir diyetisyenle Mayıs ayında hazırlanmaya başlayıp Ekim'de tedaviye başladım Aralıkta transfer oldum ama nerden baslasaniz kar olacağına inanıyorum inşallah güzel haberler almak nasip olur
Doktorlar bilimsel yaklaşıp olabilecek moral bozukluğunu en aza indirmek için böyle sert bir şekilde insanı sarsıyor tabiki tutmama ihtimali var ama bu çok kaliteli embriyodada var o yüzden embriyolarıniza güvenin onlara inanın inşallah güzel haberlerinizi öğrenir birlikte seviniriz dokuz embriyomuz vardı 4aa çözülürken fazla bozulmuş 4aa ikinciyi cozup transfer ettiler geride yedi embriyomuz kaldıonlar 4ab 3aa ,, bir taneside benimle büyüyor Allah'ın izniyle inşallah isteyen herkes güzel sonuçlar alır hepimize sağlıklı gebelikler geçirip kucağımiza almayı nasip olurMerhaba, ben hiç hazırlık yapamadım çok paldır küldür başladık ondan belki yumurtalar kötü çıktı iki tanesi transfer olacak ama doktor tutmama ihtimali çok yüksek heveslenme diyor benimde moral motivasyon sıfır ama omega3 bende başladım transferden sonrada dediğiniz gibi avakado vs tüketip deneyeceğim umarım olumlu sonuçlanır sizin embryo kalitesi neydi tuttu mu acaba ?
Aminn inşallah bende ilk defa yaptırdım bu kadar negatif yaklaşım beklemiyordum ama iyi konuşsa sonuç negatif olsa daha kötü olur Cidden benim 16 toplandı 2 tanesi 6. Güne gitti ama 24 saat geriden tamamladılar dedi o yüzden transferde 12 saat içinde tutunması gerek diyor 4aa ve 3aa ikisinde transfer edecek umarım her şey yolunda gider bende buraya güzel haberlerle gelirim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah hepimizin yardımcısı olsunDoktorlar bilimsel yaklaşıp olabilecek moral bozukluğunu en aza indirmek için böyle sert bir şekilde insanı sarsıyor tabiki tutmama ihtimali var ama bu çok kaliteli embriyodada var o yüzden embriyolarıniza güvenin onlara inanın inşallah güzel haberlerinizi öğrenir birlikte seviniriz dokuz embriyomuz vardı 4aa çözülürken fazla bozulmuş 4aa ikinciyi cozup transfer ettiler geride yedi embriyomuz kaldıonlar 4ab 3aa ,, bir taneside benimle büyüyor Allah'ın izniyle inşallah isteyen herkes güzel sonuçlar alır hepimize sağlıklı gebelikler geçirip kucağımiza almayı nasip olur
Amin 4AA için kötü diyeni ben hiç okumadım buralarda embriyoloriniza güvenin herşey çok güzel olacak hem iki tane transfer olması da bir avantaj biri tutmasa belki diğeri tutacak biz güzellikleri çağıralım kötüyü düşünmemeye çalışınAminn inşallah bende ilk defa yaptırdım bu kadar negatif yaklaşım beklemiyordum ama iyi konuşsa sonuç negatif olsa daha kötü olur Cidden benim 16 toplandı 2 tanesi 6. Güne gitti ama 24 saat geriden tamamladılar dedi o yüzden transferde 12 saat içinde tutunması gerek diyor 4aa ve 3aa ikisinde transfer edecek umarım her şey yolunda gider bende buraya güzel haberlerle gelirim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba ben transferden sonra günde bir avuç çiğ kabak çekirdeği yedim tutması için faydalı diyorlardı aklınızda bulunsunMerhaba kızlar iki embriyom var donduruldu 3aa ve 4aa Ocak ayı transfer bu süreçte rahmi hazırlamak için neler yaptınız? Transferden sonra neler yiyip içtiniz ? Ve doktor geriden geldi gelişimleri 6.gün oluştu dedi böyle olup tutan var mı ?
Ya ne güzel motive ettiniz beni çook teşekkür ederimmm❣inşallah evet iyi düşünmeye başlıyorum artık o zaman ocakta transfer olacak hayırlısı neyse o olsun inşallahAmin 4AA için kötü diyeni ben hiç okumadım buralarda embriyoloriniza güvenin herşey çok güzel olacak hem iki tane transfer olması da bir avantaj biri tutmasa belki diğeri tutacak biz güzellikleri çağıralım kötüyü düşünmemeye çalışın
Teşekkür ederim bende troid var kabak çekirdeği zararlı diyorlar biraz yüksek TSH o yüzden nasıl yapacağım bilmiyorumMerhaba ben transferden sonra günde bir avuç çiğ kabak çekirdeği yedim tutması için faydalı diyorlardı aklınızda bulunsun
Düzenli beslenmen yeterli canım birde kafan rahat olsun pskolji çok önemli emin ol sağlıklı beslenmeden bile önemli doktorum böyle demiştiTeşekkür ederim bende troid var kabak çekirdeği zararlı diyorlar biraz yüksek TSH o yüzden nasıl yapacağım bilmiyorum
Psikolojim maalesef düzelmiyor doktor negatif konuştuğundan beri çok mutsuz bi moda girdim çıkamıyorum ama deniyorum umarım toparlarım bu süreçte moralimi pazartesi gideceğim bakalım ne diyecek doktor onu düşünüyorumDüzenli beslenmen yeterli canım birde kafan rahat olsun pskolji çok önemli emin ol sağlıklı beslenmeden bile önemli doktorum böyle demişti
Bnim ilk tedavimde 4 yumurtam olmuştu ve ilerlemediler embriyo bile oluşmadan tedavim iptal olmuştu bana neler ddler bi bilsen ama 2.de 16 yumurtam oldu doktor bile şaşırmıştı sen inan yeterki herşey pskolji.Psikolojim maalesef düzelmiyor doktor negatif konuştuğundan beri çok mutsuz bi moda girdim çıkamıyorum ama deniyorum umarım toparlarım bu süreçte moralimi pazartesi gideceğim bakalım ne diyecek doktor onu düşünüyorum
Embriyolarınız gayet iyi 4aa özellikle. Benim 4bc olmasına rağmen şu an 32 haftalık hamileyim ve 3ba ile hamile kalan ve doğuran tanıdığım da var. Ümitsiz olmayın transfer gününe kadar vitaminlerinizi ihmal etmeyin ve sağlıklı protein ağırlıklı beslenin. İnşallah sağlıkla gelir ikisi deMerhaba kızlar iki embriyom var donduruldu 3aa ve 4aa Ocak ayı transfer bu süreçte rahmi hazırlamak için neler yaptınız? Transferden sonra neler yiyip içtiniz ? Ve doktor geriden geldi gelişimleri 6.gün oluştu dedi böyle olup tutan var mı ?
Anladım geriden tamamladılar dedi 6.günde ondan heralde ama ben elimden geleni yapıp sonra bırakacağım artık evet bende gördüm burda çok bu kalitede tutanlar inşallah benimde tutar bende görürüm o günleriEmbriyolarınız gayet iyi 4aa özellikle. Benim 4bc olmasına rağmen şu an 32 haftalık hamileyim ve 3ba ile hamile kalan ve doğuran tanıdığım da var. Ümitsiz olmayın transfer gününe kadar vitaminlerinizi ihmal etmeyin ve sağlıklı protein ağırlıklı beslenin. İnşallah sağlıkla gelir ikisi de