Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım bende transferden 3 gün önce lazere girdim genitale komple vucüta doktorum dedi girme ama dinlemedim şimdi 5 haftalık oldum inşallah bişey olmaz diye düşünüyorum bir kaç doktora instangramdan sordum bişey olmaz dediler amaTransfer öncesi diş röntgeni. Ben dişim röntgen yapdım acaba zararlımıdır bilgisi olan varmı ? Dolgum kırıldı doktor istedi mecbur ama transfer 10 gun falan var
Lazerdeb bir şey olmaz hamılyrken bıle yapanlar var, burda daha zararlı dıyr oda mecbur kaldım dolgu kırılınca , doktoruma bıle soramadım bayramda sora sorcam umarım sorub olmaz(Valla canım bende transferden 3 gün önce lazere girdim genitale komple vucüta doktorum dedi girme ama dinlemedim şimdi 5 haftalık oldum inşallah bişey olmaz diye düşünüyorum bir kaç doktora instangramdan sordum bişey olmaz dediler ama
Yapdırdım artım çarşamba günü yapdırdıkda sora dedın olmazdı belke ,bılmıtorun ama bır yelek gıydımde neydı bılemedımÖncesinde bisi olmaz diye düşünüyorum ama kurşun yelekler var hamileler için onu giyip röntgen çekilebiliyorsunuz bilginiz olsun
Bence bir zarari olmaz hamile olma olasılığınız 0 cunkü. Hamile olma ihtimali olsaydi belki. Yumurta kalitesini etkileyebilir mi hicbir yazi okumadim. Doktor bile bunun cevabini bilmiyor olabilir. Rontgen cektirmekle iyi yapmissin bence. Hatta dişlerini yaptirsaydin. Hamile kalirsan ileriki donemlerde diş problemi olusabiliyor. Ben çok cektim dis yuzunden. 2-3 kere antibiyotik kullanmak zorunda kaldımTransfer öncesi diş röntgeni. Ben dişim röntgen yapdım acaba zararlımıdır bilgisi olan varmı ? Dolgum kırıldı doktor istedi mecbur ama transfer 10 gun falan var
Yapdırdım artım çarşamba günü yapdırdıkda sora dedın olmazdı belke ,bılmıtorun ama bır yelek gıydımde neydı bıle
Kalin birsey miydiYapdırdım artım çarşamba günü yapdırdıkda sora dedın olmazdı belke ,bılmıtorun ama bır yelek gıydımde neydı bılemedım
Tedavı rdıyırum şuan 7 sı trsnsfer ona kadatBence bir zarari olmaz hamile olma olasılığınız 0 cunkü. Hamile olma ihtimali olsaydi belki. Yumurta kalitesini etkileyebilir mi hicbir yazi okumadim. Doktor bile bunun cevabini bilmiyor olabilir. Rontgen cektirmekle iyi yapmissin bence. Hatta dişlerini yaptirsaydin. Hamile kalirsan ileriki donemlerde diş problemi olusabiliyor. Ben çok cektim dis yuzunden. 2-3 kere antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
Hatıramıyorum ama ağırdıKalin birsey miydi
Kurşun yelektir o zaman radyasyon geçirmezHatıramıyorum ama ağırdı
InshAllahKurşun yelektir o zaman radyasyon geçirmez