• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer öncesi adet gecikmesi

karamel Latte

Nirvana
Pro Üye
12 Mart 2019
15.308
34.863
598
Arkadaslar dondurulmus embriyo transferim olucak rahim dinlendirme surecindeyim doktorum opudan sonraki adetinde degil bidaki adetinde gel demisti.
Opudan bi 12 gun sonra filan adet oldum simdi 3 temmuzda adet olup 2. Gunu transfer icin tedaviye baslamam lazim ama olmadim hic bir belirti de yok biran once olup transfer icin tedaviye baslamak istiyorum.
Adet sökturucu alsam mi doktoruma sorsam bekle olursun dicek.
Bu arada doktor tatile filan cikar diyede korkuyorm biran once olmam laziiiim 🤗

Zaten tonla ilac aliniyor bu sürecte. Normal zamanini bekleyin derim. Doktora sormadan sakin almayin. Birakin gec olsun da güç olmasin.allah büyüktür

Zaten tonla ilac aliniyor bu sürecte. Normal zamanini bekleyin derim. Doktora sormadan sakin almayin. Birakin gec olsun da güç olmasin.allah büyüktür
Arada sizin gibi düsunuyorum tabiki ama insanin elinde olmuyo beklemek zor geliyo ama sanirim baska secenegim yok.
Tesekkur ederim.

bende opudan sonra 2 . aetimi bekliyorum arkadaslar ama olmadım hamilelik olabilir mi sizce yoksa normal mi gecikmeler :)

Bende olamadım hala bekliyorum adet olmayı .. hayırlısıyla olalim da insAllah kavuşalım bebeklerimize .. bugün olmam lazımdı ama olamadım gecikme olunca bir sıkıntı olurmu acaba ya bilen var mı ?

Bende olamadım hala bekliyorum adet olmayı .. hayırlısıyla olalim da insAllah kavuşalım bebeklerimize .. bugün olmam lazımdı ama olamadım gecikme olunca bir sıkıntı olurmu acaba ya bilen var mı ?
Bi sikinti olacagini dusunmuyorum kullandigimiz ilaclardan olabilir yada hamişizdir 😀 benim akıntımda fazla sizlerin nasil bide olacakmisim ama olamiyorum gibi belirtilerim var

Inslalah hayırlısı olur hakkınızda bende 2 ay bekledim ama benimde olmadı kahverengi lekenlenmem olmuştu bende o zaman ilaç başlamıştım rahim kalinlastiriciya yani kan renginde olmadım ama sıkılti olmadı sukur bebegım tutundu yani kahverengimsi bile adet siyoliyor toplamadan sonra canım bilgin olsun ☺️

Inslalah hayırlısı olur hakkınızda bende 2 ay bekledim ama benimde olmadı kahverengi lekenlenmem olmuştu bende o zaman ilaç başlamıştım rahim kalinlastiriciya yani kan renginde olmadım ama sıkılti olmadı sukur bebegım tutundu yani kahverengimsi bile adet siyoliyor toplamadan sonra canım bilgin olsun ☺️
Ay insAllah ya ..doktor 1 hafta bekleyelim dedi acaba ertelencekmi diye çok korkuyorum .. çok teşekkür ederim cevaplarıniz için ..

Bi sikinti olacagini dusunmuyorum kullandigimiz ilaclardan olabilir yada hamişizdir 😀 benim akıntımda fazla sizlerin nasil bide olacakmisim ama olamiyorum gibi belirtilerim var
[/QUOTE
Bende akıntı yok .. sadece kahverengi pıhtı geliyo bugün daha çok gelmiş .. hamile olcagimi hiç zannetmiyorum ya insAllah adettirde bir sıkıntı olmaz 🙇

Doktorumu aramadim hala 10 gune kadar beklicem gecikme devam ederse haber vericem acikcasi memorial de gonul ozer doktorum

Back
X