- 12 Mart 2019
- 15.308
- 34.863
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Arada sizin gibi düsunuyorum tabiki ama insanin elinde olmuyo beklemek zor geliyo ama sanirim baska secenegim yok.Zaten tonla ilac aliniyor bu sürecte. Normal zamanini bekleyin derim. Doktora sormadan sakin almayin. Birakin gec olsun da güç olmasin.allah büyüktür
Bi sikinti olacagini dusunmuyorum kullandigimiz ilaclardan olabilir yada hamişizdirBende olamadım hala bekliyorum adet olmayı .. hayırlısıyla olalim da insAllah kavuşalım bebeklerimize .. bugün olmam lazımdı ama olamadım gecikme olunca bir sıkıntı olurmu acaba ya bilen var mı ?
Ay insAllah ya ..doktor 1 hafta bekleyelim dedi acaba ertelencekmi diye çok korkuyorum .. çok teşekkür ederim cevaplarıniz için ..Inslalah hayırlısı olur hakkınızda bende 2 ay bekledim ama benimde olmadı kahverengi lekenlenmem olmuştu bende o zaman ilaç başlamıştım rahim kalinlastiriciya yani kan renginde olmadım ama sıkılti olmadı sukur bebegım tutundu yani kahverengimsi bile adet siyoliyor toplamadan sonra canım bilgin olsun
Bi sikinti olacagini dusunmuyorum kullandigimiz ilaclardan olabilir yada hamişizdirbenim akıntımda fazla sizlerin nasil bide olacakmisim ama olamiyorum gibi belirtilerim var
[/QUOTE
Bende akıntı yok .. sadece kahverengi pıhtı geliyo bugün daha çok gelmiş .. hamile olcagimi hiç zannetmiyorum ya insAllah adettirde bir sıkıntı olmaz
Bı test yaptır için rahatlasin bariBenim beyaz akintim cok geliyor kasik agrilarimda vardi bugun oda yok ne yapcagini bilemiyorum ya
Yok hic birsey beyaz akinti var o kadar goguslerimde de bi degisiklik yokPıhtı falan yokmu hiç lekelenme
Doktorun haberi varmı ? Sizin doktorunuz kim bu arada ?Yok hic birsey beyaz akinti var o kadar goguslerimde de bi degisiklik yok
Hmmm ... Belki akıntı da adetin bir belirtisidir bı bekle bakalımDoktorumu aramadim hala 10 gune kadar beklicem gecikme devam ederse haber vericem acikcasi memorial de gonul ozer doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?