Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortalama 19 gün sonra, estrofeme başladıktan sonraMerhaba kızlar bugün adetimim 3.günu dün estrofem e başladık 21 inde kontrolüm var transfer günü ilaca başladıktan kac gün sonra oluyor
Benim adetin 14. gunu olmuştuMerhaba kızlar bugün adetimim 3.günu dün estrofem e başladık 21 inde kontrolüm var transfer günü ilaca başladıktan kac gün sonra oluyor
Ben üçüncü günü gittim muayeneye ve estrofem başladık direk ve 23. Gün yani bu pazartesi transfer oldumMerhaba kızlar bugün adetimim 3.günu dün estrofem e başladık 21 inde kontrolüm var transfer günü ilaca başladıktan kac gün sonra oluyor
Oyle olursa tam bayramın 1.gunune denk geliyorOrtalama 19 gün sonra, estrofeme başladıktan sonra
Çok iyiymiş öyle olursa benimde bayrama denk gelmezBenim adetin 14. gunu olmuştu
Kişiden kişiye baya değişiyor demek kiBen üçüncü günü gittim muayeneye ve estrofem başladık direk ve 23. Gün yani bu pazartesi transfer oldum
Yaklaşık 19-20-24 günü buluyor, rahmin kalınlığına bağlı birazda
Rahim kalınlığında sorun oluşursa, mesela incelme meydana gelirse transfer bir ay aksaya da bilirKişiden kişiye baya değişiyor demek ki
Benim öyleydi ama herkesin öyle olacak diye birşey yok kimisinin rahim duvarı geç kalınlaşır benimki çabuk kalinlasiyorÇok iyiymiş öyle olursa benimde bayrama denk gelmez
Hakkımızda hayırlısı artık elimden geleni yapıyoruzRahim kalınlığında sorun oluşursa, mesela incelme meydana gelirse transfer bir ay aksaya da bilir
Burda bu durumu yaşayan arkadaşlarımız var
Rahim kalınlığında sorun oluşursa, mesela incelme meydana gelirse transfer bir ay aksaya da bilir
Burda bu durumu yaşayan arkadaşlarımız var
Teşekkür ederim artık nasıl hayırlı güzel olacaksa elimizden geleni yapıyoruzBenim öyleydi ama herkesin öyle olacak diye birşey yok kimisinin rahim duvarı geç kalınlaşır benimki çabuk kalinlasiyor
Benimde bugün adetimin 3.günü estrofeme başladım devlet hastanesine gidiyorum 2 nisan transfer yaparız dedi doktor adetin 23.gününe denk geliyor size doktorunuz hangi ilaçları verdi günde kaç doz kullanıyorsunuzTeşekkür ederim artık nasıl hayırlı güzel olacaksa elimizden geleni yapıyoruz
Estrofem kullanıyorum bende decavit folidace ve coraspin bide 21 inde kontrolüm var o zaman rahim durumuna göre karar verecekBenimde bugün adetimin 3.günü estrofeme başladım devlet hastanesine gidiyorum 2 nisan transfer yaparız dedi doktor adetin 23.gününe denk geliyor size doktorunuz hangi ilaçları verdi günde kaç doz kullanıyorsunuz
Ne için kullanıldı ki adetten önceBen estrofem’i adetten önce kullanmaya başladım. Yaklaşık 10 gün kadar. Adet olunca bıraktım. Adetin 3. Günü iğneler başladı. Adetin 14. Günü yani yarın yumurta toplama işlemi yapılacak.
Yarin inşallah bol bol ve kaliteli yumurtalarınız cikarBilmiyorum, tüp bebek için ilk görüşmemizde ve muayenede vitamin ve estrofem yazıldı. Adet olunca kestim ve iğnelere başladık.
Estrofem günde kaç tane içiyorsunuzEstrofem kullanıyorum bende decavit folidace ve coraspin bide 21 inde kontrolüm var o zaman rahim durumuna göre karar verecek
İlk 3 gün günde 1 kez sonraki 4 gün 2 kez sonraki 3 gün 3 kez olacak şekilde planlandiEstrofem günde kaç tane içiyorsunuz
Her doktorun yöntemi çok farklı bende günde 2 tane alıyorum 27 marta kadar 27 mart kontrolum var bide bant verdi göbeğime yapıştırdım takıyorum 1 hafta kalıyor haftada bir değiştiriyorum 1 tane coraspin günlükİlk 3 gün günde 1 kez sonraki 4 gün 2 kez sonraki 3 gün 3 kez olacak şekilde planlandi