Transfer meselesi

miri4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2024
13
8
29
merhaba pazartesi transfer işlemim oldu Şuan beklemedeyiz 16 sında beta hcg baktırıcam. Merak korku heyecan hepsi bir arada. Transfer dahil bugün 5 ci günüm.çok şükür hiç bir sıkıntım olmadı ama regli döngüme girdim sanki regli olucak gibi bir hissiyat var belki de ya olursam diye korkuyorum psikolojik olarak öyle hissediyorumdur hiç benim gibi hisseden oldu mu sabahta şeffaf akıntıyla uyandım normal mi nedir yaşayan var mı lütfen bilgisi tecrübesi olan yazabilir mi

Hayırlı olsun transferiniz inşallah tutunma belirtilerini yaşıyorsunuzdur
Stres yapmayın rahat olmaya çalışın kendinize meşgul olacak şeyler bulun kitap okuyun, tesbih çekin, elişi vs yapın yoksa zaman geçmek bilmiyor

Çok teşekkür ederim amin inşallah öyledir
Allah isteyen herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin bende dahil

İnşallah bebeğiniz tutunmuştur benimde bu pazartesi var nasıl bir şey acaba canınız acıdı mı işlem sırasında ilk defa olcm

İnşallah bebeğiniz tutunmuştur benimde bu pazartesi var nasıl bir şey acaba canınız acıdı mı işlem sırasında ilk defa olcm
İnşallah Allah yardımcınız olsun Allah güzel haberler almayı nasip etsin sizede inşallah hiç acımadı rahat olun ben o anı düşünmemeye çalıştım ve sadece dua okudum sizde o anı hiç düşünmeyin o an güzel şeyler düşünün inşallah sizde hiç acı hissetmezsiniz. Zaten benim 5 dakika falan sürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…