Beni kalp için falan cagirmadi vallaha keselere baktı birisi 5+3 birisi 5+0 haftaya salı tekrar gel dedi bakalım nasıp ne olacak ne gidecekAmin insallah sağlıklı olsunlarda tek ikiz farketmez ama sizn degerleri görünce dedm olabilr mi? Siznle 3 gün var transfer tatihlerimz arasında 1inde oldunz sanıyorm benm 4ü transfer günüm acaba bende gitsem kese görebilrmyö doktor direk 1 ekimde kalp atısına cağırdı ama daha hic bişey gördüğüm yok
Selam aleyküm cnm hayırlı olsun Maşallah belki ikinci sonradan oluşur benim öyle olmuş değerim düşük başladı 7.gun 49 10.gun 172 13.gun 551 16.gun 1725 ti 2.kese sonradan gelişmiş Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tek çift hiç fark etmez ben tek beklerken 2.ci çıktı ortayaKizlar selam benim transferin 12.gunu 1432 beta degeriyle cuma aksami vajinalde tek kese gorundu
Bence sizn de ikiz 2. Kese sonradan oluşabilirKizlar selam benim transferin 12.gunu 1432 beta degeriyle cuma aksami vajinalde tek kese gorundu
Bence sizn de ikiz 2. Kese sonradan oluşabilir
Deger cok yüksek cunku
Bn Transferin 16. Günü tek kese idi . 27. Günü iki kese olduğunu öğrendim.Oyy ya ciddi misiniz ? Ama tek kese gorduk biz vajinalde
Bn Transferin 16. Günü tek kese idi . 27. Günü iki kese olduğunu öğrendim.
Benim çift embroyo idiBismillah ne diyorsunuz kizlaaaar
Tek embriyo transferi oldum , ikiz gelirse şokkkk olurum.
Rabbim hayirli ve saglikli nasip etsin
Merhaba. Hayırlı olsun bebeklerine sağlıcakla kavuşursun inşaallah. İkiz bebeklerin 2 embriyo transferi olduğun için mi oldu. ?Selam canım ben bugün gittim kese için ikiside gözüktü birisi 5+3 birisi 5+0haftaya birdaha gideceğiz inşallah
Evet canım teşekür ederim Allah razı olsun amin inşallahMerhaba. Hayırlı olsun bebeklerine sağlıcakla kavuşursun inşaallah. İkiz bebeklerin 2 embriyo transferi olduğun için mi oldu. ?
Benim 12.gün 1200 küsür çıkmıştı tek kese16. Gün tek kese gördü bhcg 2050 ikiz gebelik olur mu acaba
hayırlı olsun inşallah ilk transferden farklı olarak tutan ikinci transferinde farklı bir ilaç,dinlenme,yeme içme vs öncesinde veya sonrasında yaptığın veya yapmadığın birşey oldu mu?sence transferin tutma durumunu etkileyen lütfen yardımcı olur musun allah aşkına16. Gün tek kese gördü bhcg 2050 ikiz gebelik olur mu acaba
Farklı olarak 2. Transferde aşırı yatmadım yani su için. Yemek için ve arada yürüyüş yaptım ev içinde kısa süreli ama bunlar etkilimi dir bilemiyorum dondurulmuş embriyo daha iyi tutunur diyorlarhayırlı olsun inşallah ilk transferden farklı olarak tutan ikinci transferinde farklı bir ilaç,dinlenme,yeme içme vs öncesinde veya sonrasında yaptığın veya yapmadığın birşey oldu mu?sence transferin tutma durumunu etkileyen lütfen yardımcı olur musun allah aşkına
SAğol senin durumun ne transfer mi oldunhayırlı olsun inşallah ilk transferden farklı olarak tutan ikinci transferinde farklı bir ilaç,dinlenme,yeme içme vs öncesinde veya sonrasında yaptığın veya yapmadığın birşey oldu mu?sence transferin tutma durumunu etkileyen lütfen yardımcı olur musun allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?