Transfer için progesteron kaç olmalı

Papatya6565

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
559
242
28
Merhaba arkadaşlar yarın hayırlısıyla transfer günüm bugün progesteron hormonu istedi doktorum çok araştırdım 1 altı olması gerekiyormuş doktorum da 10 üstü olmalı dedi benim için ahlilde 14.47 sizce normal mi bu değer bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim 🤗

Merhaba arkadaşlar yarın hayırlısıyla transfer günüm bugün progesteron hormonu istedi doktorum çok araştırdım 1 altı olması gerekiyormuş doktorum da 10 üstü olmalı dedi benim için ahlilde 14.47 sizce normal mi bu değer bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim 🤗
Transferden 1 hafta önce 1 in altında olması gerek, transfer öncesi son hafta tahlil sonrası size hormon ilacı veriyorlar iğne falan işte o andan transfer zamanına kadar 10 un üstünde olması gerek hatta daha yüksek

Bunun amacı da progesteron hormonunun erken yükselmesini engellemek amacıyla transfer zamanında yükseltmeye çalışıyorlar , çünkü rahim iç zarı erken gelişirse embriyo tutunamaz

Bunun amacı da progesteron hormonunun erken yükselmesini engellemek amacıyla transfer zamanında yükseltmeye çalışıyorlar , çünkü rahim iç zarı erken gelişirse embriyo tutunamaz
Yaa Rabb'im darda bırakmasın seni ne güzel anlattin öyle için rahatladı🤗 bu hormon hep aklımı karistiroyordu😂🤭

Transfer öncesi benimde progesteron değerim çok yüksek çıktı.

Benim geçen ay progesteron yüksek çıkmış transfer iptal edildi ama kaç olduğunu bilmiyorum benimde aklıma gelmedi sormak.

X