S sudeenazz Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2023 94 10 8 45 16 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sudeenazz #1 Transfer hazırlığı sürecinde hayıt otu kullanan var mı?
mavibaloncuk Allah sabredenlerle beraberdir 🤲 Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2024 2.047 4.735 48 16 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sudeenazz #2 sudeenazz .!.: Transfer hazırlığı sürecinde hayıt otu kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok canım Merak ettim neden hayıt otu kullanmak istediniz bu süreçte bitkisel kürler yasak diye biliyorum
sudeenazz .!.: Transfer hazırlığı sürecinde hayıt otu kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok canım Merak ettim neden hayıt otu kullanmak istediniz bu süreçte bitkisel kürler yasak diye biliyorum
S sudeenazz Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2023 94 10 8 45 16 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sudeenazz #3 mavibaloncuk .!.: Bilgim yok canım Merak ettim neden hayıt otu kullanmak istediniz bu süreçte bitkisel kürler yasak diye biliyorum Genişletmek için tıkla... E2 adetin ilk günü 69 çıktı canım sıkıldı hayıt otu düzenliyor dediler. Günde 1 bardak içsem faydası olur mu diye düşündüm
mavibaloncuk .!.: Bilgim yok canım Merak ettim neden hayıt otu kullanmak istediniz bu süreçte bitkisel kürler yasak diye biliyorum Genişletmek için tıkla... E2 adetin ilk günü 69 çıktı canım sıkıldı hayıt otu düzenliyor dediler. Günde 1 bardak içsem faydası olur mu diye düşündüm
mavibaloncuk Allah sabredenlerle beraberdir 🤲 Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2024 2.047 4.735 48 16 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sudeenazz #4 sudeenazz .!.: E2 adetin ilk günü 69 çıktı canım sıkıldı hayıt otu düzenliyor dediler. Günde 1 bardak içsem faydası olur mu diye düşündüm Genişletmek için tıkla... Yumurta toplama ne zaman yapılmıştı canm?
sudeenazz .!.: E2 adetin ilk günü 69 çıktı canım sıkıldı hayıt otu düzenliyor dediler. Günde 1 bardak içsem faydası olur mu diye düşündüm Genişletmek için tıkla... Yumurta toplama ne zaman yapılmıştı canm?
mavibaloncuk Allah sabredenlerle beraberdir 🤲 Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2024 2.047 4.735 48 16 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sudeenazz #5 Sanırım e2 yüksek olunca doğum kontrol hapı öneriyorlar diğer adetle transfer hazırlığına başlanıyor, doktorunuzla görüşün isterseniz
Sanırım e2 yüksek olunca doğum kontrol hapı öneriyorlar diğer adetle transfer hazırlığına başlanıyor, doktorunuzla görüşün isterseniz
Z zeynepcimsakin Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2025 115 100 18 28 16 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sudeenazz #6 Bence doktorunuzun lafından dışarı çıkmayın bu tarz bitkisel ürünler bir tarafı düzenlerken bir tarafı bozabiliyor. Kan sonucunuza göre zaten doktorunuz gerekli ilaç reçetesini düzenler
Bence doktorunuzun lafından dışarı çıkmayın bu tarz bitkisel ürünler bir tarafı düzenlerken bir tarafı bozabiliyor. Kan sonucunuza göre zaten doktorunuz gerekli ilaç reçetesini düzenler
S sudeenazz Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2023 94 10 8 45 17 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sudeenazz #7 mavibaloncuk .!.: Yumurta toplama ne zaman yapılmıştı canm? Genişletmek için tıkla... 29 ocakta