içimi döküp yükümü hafifletmek istedim...en büyük zararı bana annem verdi..kayınvalidem bile ben kırılmim diye bana sormaya cesaret edemiyor...biizm arabamız yok annemleirn var araba laızmdı bize bugün transfer sonrası..bana diyo bugün evde inşaat var aklım evde...sen otobüsle git...bir anne böyle yapar mı...neyse sonra ne olduysa geldiler bende kalplerini böyle bi günde bozmim diye sesimi çıkarmadım..ama suratım asık..dakka başı evi arıyor evde kız akrdşeim var sakın o yalnız kalmasın diye armadğı kimse kalmadı..yanımda kardeşimin bebeğini seviyo telefonda amnnn yavruma dikkat et ona bişey olmasın diyo aç bırakma diyo..kız kardşeimin bugün kuaförde randevusu varmş benden önce onu bıraktılar o daha öenmli dimi sonçta kuaför yaniAllahhıma havale ediyorum...hepsi üst üste bindi ve ben patladım..o kadar stres yaptım ki kasılmalarım oldu...Rabbim OL deidyse olcak ben zıplasamda patlasamda çatlasamda olmaz ama eğer olmazsa annemle konuşmayacağım..
tek kelimeniz bile bana güç veriyor kzıalr sağolun...ya bakıyorum başka arkdşlara kızları tüp bebek yaptrcak diye tüm planını dğeiştiriyor ama benim ailem bana diyor ki bugün olmasa olmaz mı...
neyse...artık bana bi faydası yok..kendime güç vereceğim...
evet kızlar bana 2 tane transfer edildi..bu benim 3.denemem olduğu için..
evimde hazır bekleyen 1 adet testim var 11.gün yapmayı düşünüyorum 12.gün zaten hastaneye çağırıyorlşar....umarım pozitifi görürüm..
aynen canım çok doğru söylüyorsun..ben eşimin ailesine kızardım ama onlar melekmiş..Ya canım çok duygusalsın ya buaralar ondan çok etkilendin sanırm..Boşver dünya malı onların olsun yanlarındamı kalıcak sanki senin yavrun tutunsun anneciğine gerisi boş eşine yavruna bak..Benim aileminde durumu çok çok iyi eşimin hiç iyii değil istesem eminim onlarda bi kuruş vermezdi istememdeben..İnsan nekadar istemiyorum desede zoruna gidiyo ayrımcılık yapılmasıda öyle napalım üzülünce düzelmiyo bişeyler...Annemlerde mütahite vermişler evlerini gelinler plan yapıyomuş devre dışı bırakmak için bizi mirastan parada..Annem ve Babam bütün mallarını 2 abim ve kardeşime yapmışlar..Araştırmadım öyleyse bende görüşmiycem..Emin ol başına bi hal gelse yine senin kapına gelir..
Evet 3 cüde öyle yapıyorlarmış 2 transfer..sen evde yapıcakmısın..Uf beklemek çok zormuş nasıl bekliycen ben çatlar patlarım heraldeMeraktan çok takarım bende eminim kendime ugraşıcak birşeyler bulmaya çalışıyorum bende neyapsam bilemiyorum..Eşim izne çıkacak senelik o dönemde
tam transfer anında ağlama krizine girdim zor yatştrdı dr lar
hala da moralim bozuk...içimden gülmek bile gelmiyor...
halbu ki çok mutlu olmam mutluluk hormonu salgılamam gerekirken...
bu durumumun sebebide kim biliyormusunuz...ANNEM....
çok üzüdler beni çok....zindan ettiler bugünü bana..ben kimselere söylemedim stres olmim diye ama annem bana 100 kişilk stres yaptrdı..keşke herkes bilseydide annem bilmeseydi..çok üzgünüm...tüm günüm surat asmakla geçti...
umarım yavrularım etkilenmemiştir..umarım sıkı sıkı tutunurlar bana...dua edin ne olur bana..artık bende anne olmak istiyorum...[/Q
cnm sen meraq etme hayırlısı olsun..inşaallah bı sorun cıkmazz.sıkma canınıı sen ve bebeklerınden baska kımse omnemlı deılll unjutnma
çok üzüdler beni çok....zindan ettiler bugünü bana..ben kimselere söylemedim stres olmim diye ama annem bana 100 kişilk stres yaptrdı..keşke herkes bilseydide annem bilmeseydi..çok üzgünüm...tüm günüm surat asmakla geçti...
umarım yavrularım etkilenmemiştir..umarım sıkı sıkı tutunurlar bana...dua edin ne olur bana..artık bende anne olmak istiyorum...
umarım yavrularım etkilenmemiştir..umarım sıkı sıkı tutunurlar bana...dua edin ne olur bana..artık bende anne olmak istiyorum...
ne bileyim canım yaa...bizdede erkek 1 tane..herşey onun üstüne olcak daha 13 yaşında ama diyor ki evler arabalar benim...evde arabada gözüm yok...hepsi onların olsun..onlar varlıkla mutlu oluyorlar demek ki...o kadar zenginler ama çocuklara öyle cimri davranırlar ki çocuklar sıkıntı içinde büyüyor..fakir insanlar bile kardeşlerimden daha iyi..neyse...Allahım bildiği gibi yapsın...bu üzüntülerim de son bulsun ınşşşş..benim acımı anlayamıyorlar..ınş acım sona erer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?