Endişelenme bendede bir belirti ypktu herkeste olacak diye bişeyde yok. Ben 7. Gün test yaptım negatif çıktı. Test günümde yaptım pozitif aldım. İkizlere hamileyim yani her bünye bir değil.Kızlar merhaba transfer gününü saymazsak bugün 7. Günüm ilk günler göğsüm ağrıyordu çok fena dokunamıyordum şu an acayip azaldı yok gibi bişey adet mi olucam acaba o yüzdenmi endişeliyim ne ağrım var ne sızım herkes yazıyor 7. Gün kanamam oldu akıntım oldu ama bende hiç bişey yokhatta normalinde normaliyim yani embriyolarım tutmamısmıdır sizce ?
merhaba. hayırlı olsun. kaç yumurta toplanmıştı acaba ve süreciniz nasıldı? vaktiniz olur da anlatırsanız sevinirim :) amh seviyem düşük doktor her ay toplayalım dedi bana ama yurtdışından her ay git gelim sıkıntı olacakEndişelenme bendede bir belirti ypktu herkeste olacak diye bişeyde yok. Ben 7. Gün test yaptım negatif çıktı. Test günümde yaptım pozitif aldım. İkizlere hamileyim yani her bünye bir değil.
Teşekkürler. 13 yumurtam yoplandı. 7 tanesi 5. Güne gitti. Hepsini dondurduk. Pgt uaptırdık içlerinden en iyi olanlardan birini 3aa kalitede tek embriyo transfer yapıldı. Tek embriyom ikiye bölünmüş tek yumurta ikizlerim olacak Allahın izniyle. Yani yumurtanız toplandı mı hiç. Kaç yunurtanız toplandı, toplananları bence pgt yaptırıp baktırın her ay yunurta toplatmaktansa toplanan yumurtaları önce genetiğe göndersinler eğer iyi kalitede gelirse transfer yapılsın siz de bir kaç geli gitmek zorunda kalmazsınızmerhaba. hayırlı olsun. kaç yumurta toplanmıştı acaba ve süreciniz nasıldı? vaktiniz olur da anlatırsanız sevinirim :) amh seviyem düşük doktor her ay toplayalım dedi bana ama yurtdışından her ay git gelim sıkıntı olacak
Merhaba. Transfer günü dahil 4 gunudeyim. Kahverengi lekelenmelerim regl olacakmis gibi ağrılarım var. Herkesin sureci farklı. Benimde lekelenmem erken oldu. Ve korkuyorum. Lekelenme veya ağrı olmadan hamile kalanda azımsanmayacak kadar cok:)Kızlar merhaba transfer gününü saymazsak bugün 7. Günüm ilk günler göğsüm ağrıyordu çok fena dokunamıyordum şu an acayip azaldı yok gibi bişey adet mi olucam acaba o yüzdenmi endişeliyim ne ağrım var ne sızım herkes yazıyor 7. Gün kanamam oldu akıntım oldu ama bende hiç bişey yokhatta normalinde normaliyim yani embriyolarım tutmamısmıdır sizce ?
yeni başlayacağım doktor az gördü yumurtaları 2 3 tane çıkar dedi o yüzden toplayalım önce dedi. şimdiden moralim bozuldu. siz nerede tedavi olmuştunuz? ve 13 yumurtanız tek seferde mi toplanmıştı?Teşekkürler. 13 yumurtam yoplandı. 7 tanesi 5. Güne gitti. Hepsini dondurduk. Pgt uaptırdık içlerinden en iyi olanlardan birini 3aa kalitede tek embriyo transfer yapıldı. Tek embriyom ikiye bölünmüş tek yumurta ikizlerim olacak Allahın izniyle. Yani yumurtanız toplandı mı hiç. Kaç yunurtanız toplandı, toplananları bence pgt yaptırıp baktırın her ay yunurta toplatmaktansa toplanan yumurtaları önce genetiğe göndersinler eğer iyi kalitede gelirse transfer yapılsın siz de bir kaç geli gitmek zorunda kalmazsınız
Merhaba bence psikolojinizi biraz rahatlatmalısınız bu şekilde kendinizi ve vücudunuzu strese sokmaktan başka hiç birşey yapmıyorsunuz. Biraz film izleyin biraz yürüyüşler yapın bilmiyorum farklı aktiviteleriniz varsa onlara yönelin derim. Size önceki tecrübelerimden bahsedeyim. İlk İki transfer olduğum da bilgisiz ve tecrübesiz olduğjmdan sürekli vücudumu dinleyip yatmıştım. Ve sürekli hamile gibi vücudum belirti veriyordu ama sonuçlarım hep negatifti tabikide. 3. Denemem de her işimi yaptım transfer günü biraz yorgun olduğum için dinlenmiştim sadece yol yorgunluğu hastane yorgunluğu felan derken uyuyup kalmıştım. Daha sonra her işimi yaptım eğildim sildim süpürdüm lavabolarımı yıkadım dolaplarımı yerleştirdim aklına gelebilecek her işi sürekli ihtiyaçlarımı almaya çıktım merdiven indim çıktım vakit geçti hiç belirti yaşamadım ama hiç. Göğüs ağrım kaşık ağrım bulantı kusma hamilelikle aklına gelebilecek hiçbir belirti. Ama hiç kaset test yapmadım hep kan günümü bekledim. Hastanede verdim bana söylenmedi tabi doktor bir daha istedi bir daha verdim kesin dedim yine kimyasal gebelik düşüş varmı beta da diye bakıcak yine düşünürken hamile olduğumu söyledi ve biz o kadar şaşkındık ki hiç belirti yaşamayan ben hamileydim. Ve gebeliğim boyunca da yaşamadım. Tek sorunum olsapar günlük kullandığım için bende ara kanamalar oluyordu onuda kesmişti doktorum. Demem o ki kendinizi strese sokmayın erken test yapmayın ve ilaçlarınızı kesinşikle kendinize göre kesmeyin ve bol su ve yürüyüş yapmaya dikkat edin çünkü vücutta kan akışı önemli.Kızlar merhaba transfer gününü saymazsak bugün 7. Günüm ilk günler göğsüm ağrıyordu çok fena dokunamıyordum şu an acayip azaldı yok gibi bişey adet mi olucam acaba o yüzdenmi endişeliyim ne ağrım var ne sızım herkes yazıyor 7. Gün kanamam oldu akıntım oldu ama bende hiç bişey yokhatta normalinde normaliyim yani embriyolarım tutmamısmıdır sizce ?
Evet tek seferde toplandı. Anladım evet 2-3 az ama tek yumurtası olanlar nile hamile kalabilşyor ki bu platformda bunu yazanlar olmuştu. Yani toplananlar 3. Veya 5. Güne giderse bence denemelisin, eğer gitmezse bir sonraki ay tekrar yumurta toplanır. Zaten yumurtayı toplayıp dondurdu benim doktorum 1 ay bekledim rahimde dinlendiyeni başlayacağım doktor az gördü yumurtaları 2 3 tane çıkar dedi o yüzden toplayalım önce dedi. şimdiden moralim bozuldu. siz nerede tedavi olmuştunuz? ve 13 yumurtanız tek seferde mi toplanmıştı?
Çok sağol. Yaşın kaçtı peki ,kusura bakma çok soru sordumEvet tek seferde toplandı. Anladım evet 2-3 az ama tek yumurtası olanlar nile hamile kalabilşyor ki bu platformda bunu yazanlar olmuştu. Yani toplananlar 3. Veya 5. Güne giderse bence denemelisin, eğer gitmezse bir sonraki ay tekrar yumurta toplanır. Zaten yumurtayı toplayıp dondurdu benim doktorum 1 ay bekledim rahimde dinlendi
Yok canım 33 yaşındayımÇok sağol. Yaşın kaçtı peki ,kusura bakma çok soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?