G goncalin Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2024 197 51 13 43 17 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi goncalin #1 Kizlar kasiklarimda adet olacakmışım gibi ağrı var.şiskinlik var acaba adet mi olacam
P perfectbaby Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2024 274 152 18 35 17 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi goncalin #2 goncalin .!.: Kizlar kasiklarimda adet olacakmışım gibi ağrı var.şiskinlik var acaba adet mi olacam Genişletmek için tıkla... Herkeste aynı belirti olmaz belirtiye takılmayın inşallah güzel sonuçlar alırsınız bn şuan gebeyim benim transferden yaklaşık 48saat sonra kasıkta bi ağrı olmuştu genel olarak hiçbir belirti olmamıştı belirti ilaçlardan da olabiliyor
goncalin .!.: Kizlar kasiklarimda adet olacakmışım gibi ağrı var.şiskinlik var acaba adet mi olacam Genişletmek için tıkla... Herkeste aynı belirti olmaz belirtiye takılmayın inşallah güzel sonuçlar alırsınız bn şuan gebeyim benim transferden yaklaşık 48saat sonra kasıkta bi ağrı olmuştu genel olarak hiçbir belirti olmamıştı belirti ilaçlardan da olabiliyor
G goncalin Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2024 197 51 13 43 17 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi goncalin #3 Düşünüyorum hani opu olduktan yaklaşık 10 gün sonra adet oluyoruzya hemen hemen bana 10 gün oldu.korkuyorum adet başlangıcı sanki
Düşünüyorum hani opu olduktan yaklaşık 10 gün sonra adet oluyoruzya hemen hemen bana 10 gün oldu.korkuyorum adet başlangıcı sanki