Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer, Alt karın ağrısı
- Konu Sahibi Derin4238
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Kasım 2019
- 1.549
- 1.060
- 133
- 29
Ağrım olmuştu adet ağrısı gibi pozitiftiMerhaba kızlar, bugün transferimin 4.günü bugün ayağa kalkınca alt karında adet ağrısına benzer ağrılar oluyor. Aynı durumu yaşayıp negatif veya pozitif gören var mı
Gecmıs olsun, 5.gün benimdeAyy benimde bugün 4. Günüm transfer gününü saymazsak. Bende de aynı ağrılar var. Ama uzaninca fln pek olmuyor senin kaçıncı gün embriyosu transfer edildi benim 3.gun
Ya umut oldunuz şu an umarım benim ağrılar da hayra alamettirAğrım olmuştu adet ağrısı gibi pozitifti
- 4 Kasım 2019
- 1.549
- 1.060
- 133
- 29
Doğuma kadar sürdü bi doğum zamanı olmadı ağrımYa umut oldunuz şu an umarım benim ağrılar da hayra alamettir
harikaDoğuma kadar sürdü bi doğum zamanı olmadı ağrım
Merhaba , benimde transfer gununu saymaksak benimde 3. Gunum. Ilk gunden beri adet agrisi var bendede. Bakalim sonuc nasil olacak.Merhaba kızlar, bugün transferimin 4.günü bugün ayağa kalkınca alt karında adet ağrısına benzer ağrılar oluyor. Aynı durumu yaşayıp negatif veya pozitif gören var mı
- 21 Ağustos 2024
- 221
- 104
- 18
- 28
Merhaba , benimde transfer gununu saymaksak benimde 3. Gunum. Ilk gunden beri adet agrisi var bendede. Bakalim sonuc nasil olacak.
Bende 18inde oldum 2./3. Gününden beridir ağrım var tam diyorum adet mi görcem elektrik çarpıyor gibi sonra geçiyor kan testini yarın yaptıracağımMerhaba kızlar, bugün transferimin 4.günü bugün ayağa kalkınca alt karında adet ağrısına benzer ağrılar oluyor. Aynı durumu yaşayıp negatif veya pozitif gören var mı
Eklentiler
Bende 18inde oldum 2./3. Gününden beridir ağrım var tam diyorum adet mi görcem elektrik çarpıyor gibi sonra geçiyor kan testini yarın yaptıracağımh
Hamilesin hayırlı olsun :) sonucu yine paylasBende 18inde oldum 2./3. Gününden beridir ağrım var tam diyorum adet mi görcem elektrik çarpıyor gibi sonra geçiyor kan testini yarın yaptıracağım
- 21 Ağustos 2024
- 221
- 104
- 18
- 28
İnşalllaaahHamilesin hayırlı olsun :) sonucu yine paylas
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
Merhaba kızlar, bugün transferimin 4.günü bugün ayağa kalkınca alt karında adet ağrısına benzer ağrılar oluyor. Aynı durumu yaşayıp negatif veya pozitif gören v ağrılara takılmayın bence benim pozitif olduğunda da bu ağrılar oldu negatife olduğunda da oldu ilaçlardan oluyor
Maşallah mutlaka haber et dondurulmuş embriyo muydu canımBende 18inde oldum 2./3. Gününden beridir ağrım var tam diyorum adet mi görcem elektrik çarpıyor gibi sonra geçiyor kan testini yarın yaptıracağım
Evde test yaptınız mıBenim de 3. Günüm ben de yaşıyorum
- 21 Ağustos 2024
- 221
- 104
- 18
- 28
Evet 5. Gün dondurulmuştu inşallaaah sonuç 3.5/4 gibi cıkar dedilerMaşallah mutlaka haber et dondurulmuş embriyo muydu canım
Sağlık ocağında mı verdınız ? Ben önce kı transferımde orda vermıstım beklemekten daha çok stres olmuştum saat 4 te çıkmıştı . Bu kez acile verecegımEvet 5. Gün dondurulmuştu inşallaaah sonuç 3.5/4 gibi cıkar dediler
Canım ayak üşümesi yaşıyo musun benim transferden sonra donuyor resmenİnşalllaaah
- 21 Ağustos 2024
- 221
- 104
- 18
- 28
Hayır özel bir merkezde verdim ama beklicez mecburSağlık ocağında mı verdınız ? Ben önce kı transferımde orda vermıstım beklemekten daha çok stres olmuştum saat 4 te çıkmıştı . Bu kez acile verecegım
- 21 Ağustos 2024
- 221
- 104
- 18
- 28
Evet acaba havalardan mı dedim bilemiyorum ama 2 corap giydim bazı günler hareketsizlikten mi acaba yaCanım ayak üşümesi yaşıyo musun benim transferden sonra donuyor resmen