- Emoji Skoru
- 60
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi kucukkadiin
KIZLAR TRANSFERİN 9. GÜNÜNDEYİM TAKVİME GÖRE REGL BAŞLANGIÇ GÜNÜM VE REGL SANCISI GİBİ BELİM KASIKLARIM AĞIRIYO BÖYLE OLUP REGL OLAN VAR MI?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapsaniz ya da kan verseniz çıkar.KIZLAR TRANSFERİN 9. GÜNÜNDEYİM TAKVİME GÖRE REGL BAŞLANGIÇ GÜNÜM VE REGL SANCISI GİBİ BELİM KASIKLARIM AĞIRIYO BÖYLE OLUP REGL OLAN VAR MI?
Benim 7. Gün agrım olmuştu aynı adet agrısı 10. Gün kan verdim . Başka belirtim yoktu bence kan ver hemen cıkar sonuçKIZLAR TRANSFERİN 9. GÜNÜNDEYİM TAKVİME GÖRE REGL BAŞLANGIÇ GÜNÜM VE REGL SANCISI GİBİ BELİM KASIKLARIM AĞIRIYO BÖYLE OLUP REGL OLAN VAR MI?
İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınızKIZLAR TRANSFERİN 9. GÜNÜNDEYİM TAKVİME GÖRE REGL BAŞLANGIÇ GÜNÜM VE REGL SANCISI GİBİ BELİM KASIKLARIM AĞIRIYO BÖYLE OLUP REGL OLAN VAR MI?
Ben de adet ağrısı gıbı ağrıyla ogrendım 9. Gün testte ınsallah sızın de vardırKızlar hepinize toplu sorayım kanı acil de vermek istesem bakıyolar mı
Ben vermedım ama verenler dırek beta baktırmak ıstersen bakmıyor dıyolar bır yerım agrıyo ılac ıcmem lazım ama gebelıkten suphelenıyorum gıbı seyler soyluyolarmısKızlar hepinize toplu sorayım kanı acil de vermek istesem bakıyolar mı
Ya benımde 6. Gunum kasıklarım karnım belim ağrıyor inşallah tutunmuştur bebegınızı sağlıkla buyutmek nasıp olsun ınsallahBen de adet ağrısı gıbı ağrıyla ogrendım 9. Gün testte ınsallah sızın de vardırben tüp bebek tedavısı görüyorum doktor ıstedı dedım almışlardı
İnşallah hepimize nasip olsunYa benımde 6. Gunum kasıklarım karnım belim ağrıyor inşallah tutunmuştur bebegınızı sağlıkla buyutmek nasıp olsun ınsallah![]()
Insallah hepımızın 5. Günden başladı ağrılarım benımde sonra adet ağrısı gıbı şiş ve karın ağrısı olmuştu ınsallah güzel sonuçlar alırsınızYa benımde 6. Gunum kasıklarım karnım belim ağrıyor inşallah tutunmuştur bebegınızı sağlıkla buyutmek nasıp olsun ınsallah![]()
Beta baktırmak istiyorum derseniz bakmayabilirler. Ücreti ucuz bir özel hastanede kan verin isterseniz çünkü 2 gün sonra aynı yerde vermeniz gerekecek.Kızlar hepinize toplu sorayım kanı acil de vermek istesem bakıyolar mı
Yarın 10 gün tedavi gördüğüm hastanenin hemşiresi yarın kan vermem için çağırdıBeta baktırmak istiyorum derseniz bakmayabilirler. Ücreti ucuz bir özel hastanede kan verin isterseniz çünkü 2 gün sonra aynı yerde vermeniz gerekecek.
İnşallah pozitif sonuç alırsınızYarın 10 gün tedavi gördüğüm hastanenin hemşiresi yarın kan vermem için çağırdı
Sonucunuz ne oldu? Kan verdiniz miYarın 10 gün tedavi gördüğüm hastanenin hemşiresi yarın kan vermem için çağırdı
Sabah gidicem kan vermeye bakalım hayırlısı sonucu paylaşırımSonucunuz ne oldu? Kan verdiniz mi
Bel ağrısı bende de olmuştu pozitifti testim. Umarım seninde pozitiftirKIZLAR TRANSFERİN 9. GÜNÜNDEYİM TAKVİME GÖRE REGL BAŞLANGIÇ GÜNÜM VE REGL SANCISI GİBİ BELİM KASIKLARIM AĞIRIYO BÖYLE OLUP REGL OLAN VAR MI?