• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFER+9 REGL SANCISI

kucukkadiin

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
60
Puanlar
13
KIZLAR TRANSFERİN 9. GÜNÜNDEYİM TAKVİME GÖRE REGL BAŞLANGIÇ GÜNÜM VE REGL SANCISI GİBİ BELİM KASIKLARIM AĞIRIYO BÖYLE OLUP REGL OLAN VAR MI?

KIZLAR TRANSFERİN 9. GÜNÜNDEYİM TAKVİME GÖRE REGL BAŞLANGIÇ GÜNÜM VE REGL SANCISI GİBİ BELİM KASIKLARIM AĞIRIYO BÖYLE OLUP REGL OLAN VAR MI?
Benim 7. Gün agrım olmuştu aynı adet agrısı 10. Gün kan verdim . Başka belirtim yoktu bence kan ver hemen cıkar sonuç

İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız 🤲🏻 ben 9.gün kan testi vermiştim. Bence kan tahlili verin artık çıkacaktır.

Kızlar hepinize toplu sorayım kanı acil de vermek istesem bakıyolar mı
Ben vermedım ama verenler dırek beta baktırmak ıstersen bakmıyor dıyolar bır yerım agrıyo ılac ıcmem lazım ama gebelıkten suphelenıyorum gıbı seyler soyluyolarmıs

Ben de adet ağrısı gıbı ağrıyla ogrendım 9. Gün testte ınsallah sızın de vardır 🌸 ben tüp bebek tedavısı görüyorum doktor ıstedı dedım almışlardı
Ya benımde 6. Gunum kasıklarım karnım belim ağrıyor inşallah tutunmuştur bebegınızı sağlıkla buyutmek nasıp olsun ınsallah 🌸

Ya benımde 6. Gunum kasıklarım karnım belim ağrıyor inşallah tutunmuştur bebegınızı sağlıkla buyutmek nasıp olsun ınsallah 🌸
Insallah hepımızın 5. Günden başladı ağrılarım benımde sonra adet ağrısı gıbı şiş ve karın ağrısı olmuştu ınsallah güzel sonuçlar alırsınız ♥️

Kızlar hepinize toplu sorayım kanı acil de vermek istesem bakıyolar mı
Beta baktırmak istiyorum derseniz bakmayabilirler. Ücreti ucuz bir özel hastanede kan verin isterseniz çünkü 2 gün sonra aynı yerde vermeniz gerekecek.

Beta baktırmak istiyorum derseniz bakmayabilirler. Ücreti ucuz bir özel hastanede kan verin isterseniz çünkü 2 gün sonra aynı yerde vermeniz gerekecek.
Yarın 10 gün tedavi gördüğüm hastanenin hemşiresi yarın kan vermem için çağırdı

Merhaba merak ettim sonucunuz çıktı mı ?🙏🏼🍀 Herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

Back
X