- 16 Kasım 2023
- 826
- 459
- 23
- Konu Sahibi soralbeysu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuş gibi duruyor , inş kanda da güzelce artar değerin güzel haberlerini alırızArkadaşlar yine test yaptm az önce ve 5 dk içinde çizgi çıktı elim ayağım titriyor sanırım bu sefer oldu
Heycandan elim ayağm titredi benm ilk transferim 6. Günde çıkmıştı bu 7. Günde çıkmadı doktorm ilki çiftti dedi daha erken görünmesi normal demişti dün belkide tek oldğu için görünmedi inşallah benmle kalır sana çok çok sevndmm hep okudum yormlarını test yapmadan sabırla bekledin helal olsn nasl dayandın bebeğini tebrk ederm inşallah sağ salim kucaklarımıza alırızOlmuş gibi duruyor , inş kanda da güzelce artar değerin güzel haberlerini alırız
Tamammmm tamammm tamamm tamamm tamamammmmSakin ol canım pozitif gözüküyor yarın kan ve bakalım ne çıkacak
Canım dayanamadım ki , meraktan çatladım çok kolay bi süreç değil , sabırlı durmaya çalıştım sadece , 9. Gün de erken gebelik testinde gördüm pozitifi ama kan görmeden emin hareket edemedim hatta 10.gün beta çıktığında da sevindim ama 12. Günkü artışı görmeden tamam diyemedim.Heycandan elim ayağm titredi benm ilk transferim 6. Günde çıkmıştı bu 7. Günde çıkmadı doktorm ilki çiftti dedi daha erken görünmesi normal demişti dün belkide tek oldğu için görünmedi inşallah benmle kalır sana çok çok sevndmm hep okudum yormlarını test yapmadan sabırla bekledin helal olsn nasl dayandın bebeğini tebrk ederm inşallah sağ salim kucaklarımıza alırız
Öyle zorki herhalde en iyi birbirimizi biz anlıyoruz yarın kan vereyim diyorum sonra 2 gün somra birdaha vereyim arada da dediğin gibi idrar test yapıp koyuluğa bakıym yarın perşmbe kan veririm ama cumartesi sağlk ocağı kapalı nasl yapsam bilemedim farklı yerlerde vermekte istemiyorumCanım dayanamadım ki , meraktan çatladım çok kolay bi süreç değil , sabırlı durmaya çalıştım sadece , 9. Gün de erken gebelik testinde gördüm pozitifi ama kan görmeden emin hareket edemedim hatta 10.gün beta çıktığında da sevindim ama 12. Günkü artışı görmeden tamam diyemedim.
Ve sana bi şey söyleyeyim kaset testte gayet belirgin seninki. Ben yerinde olsam yarın güzel bi erken gebelik testi yapardım keyfim yerine gelirdi iyice,10. Gün de kan verirdim.
Ben işe gittiğim için sağlık ocağı uzakta kalıyor diye özelde yaptırdım ama çok pahalıydı , allahtan tüp bebek merkezinden 10 ve 12. Gün yeterli dediler, yani sen içindende zaman gelirse o zaman yap, inş olmuşturÖyle zorki herhalde en iyi birbirimizi biz anlıyoruz yarın kan vereyim diyorum sonra 2 gün somra birdaha vereyim arada da dediğin gibi idrar test yapıp koyuluğa bakıym yarın perşmbe kan veririm ama cumartesi sağlk ocağı kapalı nasl yapsam bilemedim farklı yerlerde vermekte istemiyorum
Kuzum ben de ilk günler kaşık ağrısı oldu , sonra arada bir nadiren kasık ağrısı oldu, 7. Günden itibaren regl olacakmışım gibi bi karın ağrısı oldu durdu kısa kısaZeytin_zey bşey sorucam kasıklrında gıcırtılr var mı ve arada gelen regl gibi ağrı kasıklrımda seyirme mi diyim garip bşyler vr
Kasık seyirmesi gibi sankiKuzum ben de ilk günler kaşık ağrısı oldu , sonra arada bir nadiren kasık ağrısı oldu, 7. Günden itibaren regl olacakmışım gibi bi karın ağrısı oldu durdu kısa kısa
Yok ama seyirme de bir belirtiymiş ben de olmadı ama çok okudum böyle bi şey yaşayanKasık seyirmesi gibi sanki
Kaçıncı gün embriyosuydu test yaptın mı bak dün yaptm test 5. Gün emb. Dün 7. Gündü tertemizdi test bu akşam böyle çıktı 8. GünmdeCanım hayırlı olsun inşallah onda da görürsün.
Benim transfer sonrası 9. Günüm az önce kahverengi lekelenme yaşadım olmadı herhalde adet ılcam sancılarım da var
3. Gün embriyosu yok hiç yapmadım almamıştımda zaten bilmiyorum doktor ilaçlarına devam et dediKaçıncı gün embriyosuydu test yaptın mı bak dün yaptm test 5. Gün emb. Dün 7. Gündü tertemizdi test bu akşam böyle çıktı 8. Günmde
3. Gün embriyosu geç çıkar sakn bırakma ilacı 1w. Gün kann vermeden öle bi hata yapma insanlarda kanama oluyo hamileyken okumuyo musun ilk zamanlarda herşey olablir3. Gün embriyosu yok hiç yapmadım almamıştımda zaten bilmiyorum doktor ilaçlarına devam et dedi
Yok ilaçlara devam edicem artık hayırlısı bakalım3. Gün embriyosu geç çıkar sakn bırakma ilacı 1w. Gün kann vermeden öle bi hata yapma insanlarda kanama oluyo hamileyken okumuyo musun ilk zamanlarda herşey olablir