- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
- 83
- Konu Sahibi nazindirella
-
İnşallah sağ salim yavrunuza kavuşunCanım artış sağlıklı olsada ilk 3 ay hep korkuyu yasacaksin şimdi kese için gün verdiler sonra kalp için sonra genetik için hep bir korku oluyor bu tüp bebekte
Moral bozmayın son ana kadar umudumuz hep olmalı o yüzden hemen karamsar olmayın inşallah değerlerimiz kat kat artarSenin 3 se değerlerin iyi canım benim 5.gün o yüzden doktor daha yüksek olmalıydı demişti. Bakalım yarın görücez :/
Canım benim dua edelim bol bolDualarım seninle inşallah iyi değerlerin olur kaçıncı embriyo taze transfer mi
Ah ah ağzından bal damlıyor canım Allah sana bağışlasın kızınıHayirli olsun bebisiniz varbence testiniz bozuk degil seneler once gün icerisinde 3 tane test yapmistim farklı markalar ve biri sadece bu sekilde cikmisti kızım suan 8 yasinda erken gebelik testide degildi adetime 6 gun vardi hatta sizinki bide transfer olmus gebelik daha yüksek
Ayyy kat kat artsın değerlerimiz yaa bol bol dua edelim hayırlısıyla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi, çok gergin zamanlar gerçektenİnşallah artar değeriniz bende aynıyım 12.gun kan verdim 20.63 çıktı dün vermiştim iki gün sonra tekrar verecem inşallah sizinde benmde değerim kat kat artar inşallah birbirimize dua edelim
Ah ah ağzından bal damlıyor canım Allah sana bağışlasın kızınıdarısı da başımıza inşallah transferin 10.gününde tekrar erken gebelik testi yapmıştım, çizgi çıkmadı ben de kan verdim 14.4 çıktı şuan çok düşük. Yarın testi tekrarlıcaz bakalım umarım kimyasal gebelik değildir
Evet moralinizi bozmayin Allahin izniyle guzel sonuclarinizla buraya yazarsiniz.. aminn kuzum Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.. sonuclarini yaz merak ettirmeMoral bozmayın son ana kadar umudumuz hep olmalı o yüzden hemen karamsar olmayın inşallah değerlerimiz kat kat artar
Canim sonuclarin ne olduu?Ayyy kat kat artsın değerlerimiz yaa bol bol dua edelim hayırlısıyla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi, çok gergin zamanlar gerçekten
Canım düştü değerim, bıraktık ilaçları. Olmadı mayısta 3. Deneme yapılacak hayırlısıyla. Bu sefer çift embriyo bakalım…Canim sonuclarin ne olduu?
Yaa uzuldummCanım düştü değerim, bıraktık ilaçları. Olmadı mayısta 3. Deneme yapılacak hayırlısıyla. Bu sefer çift embriyo bakalım…
İnşallah canım benim Allah isteyen herkese nasip etsinYaa uzuldummhayirlisi olsun insaAllah canim. Vakti zamani varmis demekkii daha InsaAllahh ikiside tutar ozamana
Benim ilk testim pozitif ikinci testim negatif çıktı sizce sebebi nedir resmini buraya koyuyorum aynı gün 1 saat arayla yaptimAllahallahh ikinci cizgi cikmasi ilginc ozaman yinede kan ver benceee cikabilir
Valla canim bilemedimkii, kacinci gunun bugun? Ve normal gebelikmi tup bebekmii? En iyisi sabah tekrar vermen yada direk kanda baktirman canim emin olursunBenim ilk testim pozitif ikinci testim negatif çıktı sizce sebebi nedir resmini buraya koyuyorum aynı gün 1 saat arayla yaptim
Normal canım adetim de 2 gün geciktiValla canim bilemedimkii, kacinci gunun bugun? Ve normal gebelikmi tup bebekmii? En iyisi sabah tekrar vermen yada direk kanda baktirman canim emin olursun
Test bozuktur belki canimm adetinde geciktiyse ve duzenli oluyorsan olabilirr belkiNormal canım adetim de 2 gün gecikti
Bakalım yarında olmazsam öyle yapicam inşallah bu ay mutlu haberi alırımTest bozuktur belki canimm adetinde geciktiyse ve duzenli oluyorsan olabilirr belkisabah ilk idrarinla yeniden yap bana sorarsan. InsaAllah vardir
Yaptinmi canimmBakalım yarında olmazsam öyle yapicam inşallah bu ay mutlu haberi alırım
Yok canım daha yapmadımYaptinmi canimm
merhabalar yorumunuzu okudum bana umut oldunuz gebeliğiniz ne durumda inşallah sağlıkla devam ediyordur :) benim de 9. gün 26 çıktı değerimMaşallah kan testi ver istersen ,benimde tup bebek çok yeni benimkide 9 un kan vermiştim 25 çıkmıştı
Benim etti hersey cok iyiydi ama yarın kürtaj olacağım inşallah senin devam eder inşallah dualarım sanamerhabalar yorumunuzu okudum bana umut oldunuz gebeliğiniz ne durumda inşallah sağlıkla devam ediyordur :) benim de 9. gün 26 çıktı değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?