- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi hadiinsallahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim sizcede bir koyulaşma var mı bazen aklım bana oyun oynuyormuş gibi hissediyorumSaglıkla gelişmeye devam etsin olumlu düşün![]()
Benim 10.gün değer 51 çıktıktan sonraki gün sabah yaptığımda aynısı oldu şimdi 16.gündeyim daha da koyulaşma oldu baya en son 2 gün önce kan vermiştim 304 çıkmıştı 2 günde bi test yapıp koyuluğuna bakıyorum ben deMerhaba bugün transferimin 7.günü bişeyler olduğunun farkındayım ama ilk transferimde değerim hiç 2 katı yükselmedi ve kalbi durdu.Şimdi aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.Kan testi vermeye bile korkuyorum
Var var koyulaşma gününe kadar daha da yükselir değerin test günün ne zamanÇok teşekkür ederim sizcede bir koyulaşma var mı bazen aklım bana oyun oynuyormuş gibi hissediyorum![]()
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhhBenim 10.gün değer 51 çıktıktan sonraki gün sabah yaptığımda aynısı oldu şimdi 16.gündeyim daha da koyulaşma oldu baya en son 2 gün önce kan vermiştim 304 çıkmıştı 2 günde bi test yapıp koyuluğuna bakıyorum ben de
Teşekkür ederim amin inşallahhSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhhNormalde 5.gün embriyolarına 10.gün test istiyorlar ama benim doktorum 12.gün istedi.Çarşamba günü asıl test günüm
Önemli olan 2 kat artmış olması sizinde gayet güzel artmış maşallahTeşekkür ederim amin inşallahhaslında benimde 12.gündü ben stresden duramadım biraz erken öğrendik iki embriyo olduğundan düşüklüğüne üzülmüştüm ama buna da çok şükür. Doktorum tekrar test istemedi ama tekrar vermek istiyorum yükselip yükselmediğine bakmak için insan bu zamanlarda çok daha sabırsız oluyor ya. Sağlıcakla pozitifi alırsın inşallah var gibi duruyor 10.güne kadar değerinde yükselir hem
Evet ya 3 defa kan verdim çok şükür 2 kattan fazla artışı gördük başta düşük başladı ama çok şükür sağlıklı ilerlediÖnemli olan 2 kat artmış olması sizinde gayet güzel artmış maşallahgerisi kolaylıkla gelir umarım darısııı başıma
![]()
Var tabiki hayırlı olsun insan ultrason da görene kadar inanamıyor :)Çok teşekkür ederim sizcede bir koyulaşma var mı bazen aklım bana oyun oynuyormuş gibi hissediyorum![]()