- 22 Ağustos 2015
- 29.616
- 1
- 86.356
- 598
- Konu Sahibi Translokasyon1521
-
Ben normal kaset testleri cok denedim. Ilk transferimide oyle takip ettim.Peki idrar testi hic durmadan renk alan birseymi. Yani sabaha kadar koyulasma olurmu
Yani coook hafif daha silik usteki tabi.Usteki test bugunki son halleri. Asagidaki dun aksaminki
Haklisin. Esimin dedigine gore ikinci test yapali sadece 10 saat olmus ondan boledir dio. Insaallah yolundadir hersey. Sagol canimYani coook hafif daha silik usteki tabi.
Ama belli olmazki belki aldigin testin azizliği.
Net bilgi vermez. Suan cok yeni biraz bekle.
7nci gun dayanamazsan yap normal test. Ya da aynisindan.
Iste o zaman net belli olabilir.
Aşiri silik cikmişsa bi durumlar olur belki.
Benim de böyle olmuştu dış gebelik çıktı ? Sizde son durum nedir inşallah iyisinizdirHaklisin. Esimin dedigine gore ikinci test yapali sadece 10 saat olmus ondan boledir dio. Insaallah yolundadir hersey. Sagol canim
Allaha sukur hamileyimBenim de böyle olmuştu dış gebelik çıktı ? Sizde son durum nedir inşallah iyisinizdir
Çok sevindim darısı basıma :) Benim de 5.gün emriyosuydu. gittikçe silikleşen çizgiler vardı dış gebelik oluştuAllaha sukur hamileyimdunki test, bekledikce koyulastigi icin. Ve yeni yaptigimda yeni oldugu icin oyle gozuktu
Aa canım hayırlı olsun çok sevindimUsteki test bugunki son halleri. Asagidaki dun aksaminki
Hangi merkeze gitmiştiniz ve sorun neydi merak ettim ?Allaha sukur hamileyimdunki test, bekledikce koyulastigi icin. Ve yeni yaptigimda yeni oldugu icin oyle gozuktu
Ben 5nci gun erken gebelik testi yaptm. Tabi herkezde cikmayabilirÇok sevindim darısı basıma :) Benim de 5.gün emriyosuydu. gittikçe silikleşen çizgiler vardı dış gebelik oluştuNe zaman test yaptın ? marttaki transferim de dondurulmuş 5. gün embriyosu ile olacak ben de denerim idrar testini merak ederim :)
Canim infertilite degil benim sorun. Genetik. Saglikli bebegim olsun diye tup bebek yaptirdik.Hangi merkeze gitmiştiniz ve sorun neydi merak ettim ?
Ben 11 gün normal gebelik testi yapmıştım çok silikti ertesi gün daha da silikBen 5nci gun erken gebelik testi yaptm. Tabi herkezde cikmayabilir
Ben evde hergun gebelik testi yaptim allahin gunu.Ben 11 gün normal gebelik testi yapmıştım çok silikti ertesi gün daha da silikmeğer betam artmıyormuş adam akıllı sonuç 13 çıkmıştı pozitif dediler sevindik falan sonrası hüsran
Benim ilk denemeydi tuttu ama neden böyle oldu anlamadım . Diğeri martta inşallah bakalım . Çok sağolun .Ben evde hergun gebelik testi yaptim allahin gunu.
Insaallah birdahakine tuttar canim uzulme . Benimde ilkinde tutmadi sorunum olmadigi halde
Saglikli olmayan embriyolarda boyle oluyo genelde. Doktor bilgi vermedimiBenim ilk denemeydi tuttu ama neden böyle oldu anlamadım . Diğeri martta inşallah bakalım . Çok sağolun .
Aslında çok kaliteliydi yumurtalar bayagı ıyıydıler. Bi sebebi yada tedbiri yok diyolar dış gebeliğin . Şaşkınım şans .Saglikli olmayan embriyolarda boyle oluyo genelde. Doktor bilgi vermedimi
Canim yumurtalarin iyi olmasi saglikli demek degilki. Benim yumurtalar hep1nci kaliteydi. Ama sagliksizdi coguAslında çok kaliteliydi yumurtalar bayagı ıyıydıler. Bi sebebi yada tedbiri yok diyolar dış gebeliğin . Şaşkınım şans .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?