• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Transfer 5nci gun embiriyosu test

Peki idrar testi hic durmadan renk alan birseymi. Yani sabaha kadar koyulasma olurmu
Ben normal kaset testleri cok denedim. Ilk transferimide oyle takip ettim.
Bazisi oyle oluyor evet. Ilk zaman silik cikip sora daha koyu hale alabiliyor
Yada ilk koyuysa sora krudukca siliklesiyor.
Yani deģeri 600 leri filan bulmadikca
Degisebiliyor iyice koyulaşcak derecedeyse kan degerin o zaman hep ayni koyulukta cikar.
Bide tup bebekte farkli durumlarda gelisebiliyor.
Bak bi arkadasin kan degeri 2ncisinde dusmeye basladi sora ustunden zaman gecti iyice yukselmeye basladi ve 3 kese gozuktu.
Yani kiminin yavas yukseldi ikz oldu.
Soğukkanli olmaya calis. Cok stresli heycanli surecler haklisin ama iste sabirli olmak lazm.

Usteki test bugunki son halleri. Asagidaki dun aksaminki
Yani coook hafif daha silik usteki tabi.
Ama belli olmazki belki aldigin testin azizliği.
Net bilgi vermez. Suan cok yeni biraz bekle.
7nci gun dayanamazsan yap normal test. Ya da aynisindan.
Iste o zaman net belli olabilir.
Aşiri silik cikmişsa bi durumlar olur belki.

Yani coook hafif daha silik usteki tabi.
Ama belli olmazki belki aldigin testin azizliği.
Net bilgi vermez. Suan cok yeni biraz bekle.
7nci gun dayanamazsan yap normal test. Ya da aynisindan.
Iste o zaman net belli olabilir.
Aşiri silik cikmişsa bi durumlar olur belki.
Haklisin. Esimin dedigine gore ikinci test yapali sadece 10 saat olmus ondan boledir dio. Insaallah yolundadir hersey. Sagol canim

• Beğen
Reactions: H M
Allaha sukur hamileyim 🤲 dunki test, bekledikce koyulastigi icin. Ve yeni yaptigimda yeni oldugu icin oyle gozuktu
Çok sevindim darısı basıma :) Benim de 5.gün emriyosuydu. gittikçe silikleşen çizgiler vardı dış gebelik oluştu :( Ne zaman test yaptın ? marttaki transferim de dondurulmuş 5. gün embriyosu ile olacak ben de denerim idrar testini merak ederim :)

Çok sevindim darısı basıma :) Benim de 5.gün emriyosuydu. gittikçe silikleşen çizgiler vardı dış gebelik oluştu :KK43: Ne zaman test yaptın ? marttaki transferim de dondurulmuş 5. gün embriyosu ile olacak ben de denerim idrar testini merak ederim :)
Ben 5nci gun erken gebelik testi yaptm. Tabi herkezde cikmayabilir

Ben 11 gün normal gebelik testi yapmıştım çok silikti ertesi gün daha da silik :KK43: meğer betam artmıyormuş adam akıllı sonuç 13 çıkmıştı pozitif dediler sevindik falan sonrası hüsran
Ben evde hergun gebelik testi yaptim allahin gunu.
Insaallah birdahakine tuttar canim uzulme . Benimde ilkinde tutmadi sorunum olmadigi halde

Back