Transfer 5 günü tsh değeri

Moon Sun

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
155
180
Merhaba arkadaslar bugün transferimin 5. Günü ve dr tsh progesteron ve e2 değerlerini istedi.
Tsh 2.51 cıktı
E2- 431
Progesgeron 19.56 çıktı
Euthyrox diye bi ilaç iç dedi aç karnına.
Bu ikinci denemem.
Geçen seferde yüksek cıkmıştı.
Bu seferde olmayacak diye üzüntü kapladı içimi.
Sizde de benzer durum yaşayan varmı?
Allahım sen yardım et...

Arkadasım tsh 2.51 olması yüksekmiymiş ? Doktorlar hamilelik için 2.50 ve altı isterler genelde öyle derler. Yani benim tahlilim 3.90falan çıktığında hamile kalabilmek için 2.50olması gerekiyor demişti. Dahiliye gittim aynısını dedim ilaç bile vermedi bu sefer fazla çalışır dedi. Bence senin değerin yüksek değil

bende okurken şaşırdım çünkü ddeğerin iyi gibi geldi. aynı ilacı doktor bana vrdi ama değerim daha yüksekti şuan hatrlamıyorum ama. alla alla vardr heralde bi bildiği

bende okurken şaşırdım çünkü ddeğerin iyi gibi geldi. aynı ilacı doktor bana vrdi ama değerim daha yüksekti şuan hatrlamıyorum ama. alla alla vardr heralde bi bildiği
Aa bende biraz tedirgin oldum. Şimdi sabah aç karnına ilaç içicem. Sizde hamilelik oldu mu?

Aa bende biraz tedirgin oldum. Şimdi sabah aç karnına ilaç içicem. Sizde hamilelik oldu mu?

Bende hamilelik olmadı, ben transferimin 5.günündeyim. Kendi doktorum sadece progesterona baktı. Hiç hormon tahlili yapmadı. Herkesin kendi doktorunun vardır bir bildiği herhalde. Sen doktorunun dediğini uygula tabiki ama canını sıkma bana göre yüksek değil bence

bendde hamile değilim şuan
İnşallah hepimiz kalırız bir an önce bebişlerimize hamilee..
Temkinli davranıyo sanırım dr öyleyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…