• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer +5 gün

Testinde ne cikti? Almanyanin neresindesin?

Cok sevindim, darisi bizlere insallah, bende transfer oldum test günü bekliyorum, hic belirtim yok…
Nerede yaptirdin tedaviyi? Almanyanin neresindensin, bende yurt disindayimda, daha zor oluyor yurt disindan gelip gitmek…

Çok şükür hamileyim 🥰
Merhaba size bişey sormak istiyorum bende 18 nisanda tek embriyo transferi oldum 22 nisanda test yaptım idrar negatif çıktı çok üzüldüm galiba sizde mi benzer durum yaşamıştınız banada ihtimal var mı çok üzülüyorum

Merhaba size bişey sormak istiyorum bende 18 nisanda tek embriyo transferi oldum 22 nisanda test yaptım idrar negatif çıktı çok üzüldüm galiba sizde mi benzer durum yaşamıştınız banada ihtimal var mı çok üzülüyorum
Çok erken test yapmışsınız 4. Günde çok erken. Bu kadar zamanda çıkmaz moralınızı bozmayın bu süreçte moral onemlı ♥️

Bugün 7. Günüdmeyim tabi bu verdiğim günler transfer günü hariç oluyor ama testin yanından bile geçemiyorum korkuyorum tekrar yapmaya
Amın ınsallah sağlıkla ♥️ ben kendını tuttum test yapmamak ıcın 9. Günde yapmıştım bı gun sonra da kanda çıkmıştı. Bekleyebılırsen son zamanlarda yapsan daha ıyı olur ınsanın moralı bozuluyor çünkü 🙏

Merhaba bende şuan transfer + 5 gündeyim dayanamadım test yaptım iki farklı markada daily de çizgi çıkmadı ama prodictr olanda çizgi var gibi kafam karıştı ve sanırım stres yaptım. Psikolojik olarak çizgi görüyorum heralde
IMG_4406.webp

Back
X