Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnşallah en yakın zamanda vereceğim kanı Alman Vatandaşıyım oyüzden sağlık ocağına gitmiyorum TC olmadıgı için almıyorlar ama ben ilk kez böyle test gördüm
Cok sevindim, darisi bizlere insallah, bende transfer oldum test günü bekliyorum, hic belirtim yok…
Nerede yaptirdin tedaviyi? Almanyanin neresindensin, bende yurt disindayimda, daha zor oluyor yurt disindan gelip gitmek…
Merhaba size bişey sormak istiyorum bende 18 nisanda tek embriyo transferi oldum 22 nisanda test yaptım idrar negatif çıktı çok üzüldüm galiba sizde mi benzer durum yaşamıştınız banada ihtimal var mı çok üzülüyorum
Merhaba size bişey sormak istiyorum bende 18 nisanda tek embriyo transferi oldum 22 nisanda test yaptım idrar negatif çıktı çok üzüldüm galiba sizde mi benzer durum yaşamıştınız banada ihtimal var mı çok üzülüyorum
Amın ınsallah sağlıkla ben kendını tuttum test yapmamak ıcın 9. Günde yapmıştım bı gun sonra da kanda çıkmıştı. Bekleyebılırsen son zamanlarda yapsan daha ıyı olur ınsanın moralı bozuluyor çünkü
Merhaba bende şuan transfer + 5 gündeyim dayanamadım test yaptım iki farklı markada daily de çizgi çıkmadı ama prodictr olanda çizgi var gibi kafam karıştı ve sanırım stres yaptım. Psikolojik olarak çizgi görüyorum heralde