Transfer 12. Gün hcg 70 normal mi :(

Usg de tiroidit ile uyumlu gelmiş demek ki. Gebelikle birlikte hemen yükselebiliyor. 2.9 a çok müdahale etmeyen de var doktorun görüşü. İyi ki yaptırmışsınız merak etmeyin bir şey olmaz

Usg de tiroidit ile uyumlu gelmiş demek ki. Gebelikle birlikte hemen yükselebiliyor. 2.9 a çok müdahale etmeyen de var doktorun görüşü. İyi ki yaptırmışsınız merak etmeyin bir şey olmaz
Size ne kadar teşekkür etsem az. Dünden beri dua ediyorum size. O kadar rahatlattiniz ki beni iyi ki varsınız

Benimde 10. Gun 42 cikti korkuyorum persembe gunu yne yaptiricam inşallah artar

Benimde 10. Gun 42 cikti korkuyorum persembe gunu yne yaptiricam inşallah artar
Hiç korkmayın ben çok okudum bu forumda önemli olan diğer testte %60. Ve üzeri artması benim 10. Gün 44 12. Gün 69 14. 133 çıktı şükür keseyi gördüm yarın kalp atışı randevum var. İlk önce artışım yavaştı sonra düzeldi. Ben yüksek degerle boş gebelik yaşayan da gördüm düşük değerle doğum yapan da. Artık gerisi nasip hiç kendinizi şimdiden üzmeyin ben çok üzdüm pişmanım şimdi zaten zaman gosterecek her seyi

Meraba canım bnimde düşük çıktı 12. Gün 18
14. Gün 37
18. Gün 118 çok düşük ilerliyor tecrübeli olanlar yardımmmmm

Meraba canım bnimde düşük çıktı 12. Gün 18
14. Gün 37
18. Gün 118 çok düşük ilerliyor tecrübeli olanlar yardımmmmm
Merhaba çok üzgünüm ama kimyasal gibi duruyor. Ama ne olur uzulseniz de kendinizi yipratmayin. Benim dusuk başladı değerler sonra güzel ilerledi ama kalp atışı alamadık kürtaj olucam. Ben ilk gün düşük çıkınca Allah im sağlıksız ile ilerlemesin baglanmayayim diye çok dua ettim. Ama olmadı yani en başında bunu bilmek kopmak için biraz daha kolay oluyor. Bu ikinci ise genetik test yaptırın embriyoya. Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah canım

Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin senin için de çok üüzüldüm Allahım en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah ilk tüp bebek denememiz doktor 3 gün sonra testi tekrarla dedi bekliyoruz dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor malesef

Kızlar benim de bugün kalp atışı randevum vardı ama maalesef duyamadık Doktorum 4 gün sonraya yeniden randevu verdi. Böyle olup da sonradan kalp atışı duyan var mı? Bugün hıdırellez. Dua edicem bol bol. Bana dua eder misiniz? Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin

Merhaba kızlar benim sürecim güzel başladı iyi devam etti ama maalesef kalp atışlarını duyamadım. Bir hafta bekledim ama sonuç yine değişmedi. Nasip değilmiş. Çok üzgünüm. Cumartesi kürtaj olacağım. Allah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Merhaba
9.gün 71
12.gün 228
Normal mi sizce 2 gün sonra tekrardan kan testi istedi doktor.

Merhaba durumumuz aynı sanırım benimde 10.gün 70 çıktı ama dondırulmuş olduğundan bi miktar düşğk buldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…