• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer 12. Gün hcg 70 normal mi :(

Psikoterapist

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2023
112
171
23
34
Merhaba kızlar dondurulmuş 5. Gün embriyo transferimin 12. Günü bugün beta hcg baktırdım 70 çıktı değer. Hemşirem biraz düşük dedi 2 gün sonra testi tekrarla dedi. Sizde de bu durumu yaşayan olup sonra değeri yükselen bebeği olan var mı? Çok korkuyorum ilk denemem :(

Güzel düşün canım 🌞 burda düşük çıkıp yükselen bir sürü annemiz var senin de öyle olacak inşallah 🤲🏻🥰

Merhaba kızlar dondurulmuş 5. Gün embriyo transferimin 12. Günü bugün beta hcg baktırdım 70 çıktı değer. Hemşirem biraz düşük dedi 2 gün sonra testi tekrarla dedi. Sizde de bu durumu yaşayan olup sonra değeri yükselen bebeği olan var mı? Çok korkuyorum ilk denemem :KK43:
Merhaba hiç şimdiden üzülmeyin çok şükür şuan pozitif önemli olan iki katı yükselmesi. Benim 10. Gün 44 12. Gün 69 çıktı 14. Gün 133 oldu doktor kese randevusu verdi inşallah görebilirim keseyi ama doktor artıs olması önemli demişti bazılarının düşük oluyormuş. Hatta hemşire bana 18 ile öğrenen birinin sağlıklı gebelik geçirdiğini söyledi inşallah sizin de yükselir hayırlısı olsun inşallah ama şimdiden üzülüp stres yapmayın hiç 🙏

Merhaba kızlar dondurulmuş 5. Gün embriyo transferimin 12. Günü bugün beta hcg baktırdım 70 çıktı değer. Hemşirem biraz düşük dedi 2 gün sonra testi tekrarla dedi. Sizde de bu durumu yaşayan olup sonra değeri yükselen bebeği olan var mı? Çok korkuyorum ilk denemem :KK43:
Bende tüp bebek ile hamileyim sizin gibi 5.gün embriyosu transfer oldum dondurulmuş 12.gün betam 71di ve iki kat artarak devam etti hemşire neye dayanarak böyle söylemiş 2gün sonra tekrar verin 14 0 çıkması lazım şuan 7aylık hamileyim ben korkma benimde ilk denemem Di

Hiç korkm
Merhaba kızlar dondurulmuş 5. Gün embriyo transferimin 12. Günü bugün beta hcg baktırdım 70 çıktı değer. Hemşirem biraz düşük dedi 2 gün sonra testi tekrarla dedi. Sizde de bu durumu yaşayan olup sonra değeri yükselen bebeği olan var mı? Çok korkuyorum ilk denemem :(
Hiç korkmayın benimde 12. gün 100 çıktı değerler herkese göre değişir inşallah hayırlısı ile keseleri görürüz kucağımıza alırız

Bende tüp bebek ile hamileyim sizin gibi 5.gün embriyosu transfer oldum dondurulmuş 12.gün betam 71di ve iki kat artarak devam etti hemşire neye dayanarak böyle söylemiş 2gün sonra tekrar verin 14 0 çıkması lazım şuan 7aylık hamileyim ben korkma benimde ilk denemem Di
Bende devletin acil' linde verdim bugün verdiğim kan 141cikti çok düşük değer hamile diyemem dedi bende tüp Bebek tedavisi görüyorum kanın takibi yapıyorum dedim 2 gün önce 74 du bugün de bu o zaman hayırlı olsun dedi bagzilari çok kalp krarak konuşuyor sen benim öykümü bilmiyorsun ki yorum yapıyorsun

Bende devletin acil' linde verdim bugün verdiğim kan 141cikti çok düşük değer hamile diyemem dedi bende tüp Bebek tedavisi görüyorum kanın takibi yapıyorum dedim 2 gün önce 74 du bugün de bu o zaman hayırlı olsun dedi bagzilari çok kalp krarak konuşuyor sen benim öykümü bilmiyorsun ki yorum yapıyorsun
Aynen öyle saçma sapan insanlar var hamile diyemem ne demek Allah aşkına 5in üzeri pozitif demek

Maşallah sağlıkla kucağınıza alin inşallah 🙏 düşük değerlerde korkutuyorlar insanları gebeliği böyle sağlıklı ilerleyenlerin yorum yapması bizim için de umut verici oluyor. 🥰🙏

Kızlar çok teşekkür ederim gerçekten moralim çokk bozulmuştu şimdi umutlandım 🙏🏻 Allah hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin. 2 gün nasıl geçecek şimdi?
Meryem suresi okuyorum başka ne okumamı tavsiye edersiniz neler yapmam lazım ilk denemem çok tecrübesizim aşırı zor bir süreçmiş :(

Kızlar çok teşekkür ederim gerçekten moralim çokk bozulmuştu şimdi umutlandım 🙏🏻 Allah hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin. 2 gün nasıl geçecek şimdi?
Meryem suresi okuyorum başka ne okumamı tavsiye edersiniz neler yapmam lazım ilk denemem çok tecrübesizim aşırı zor bir süreçmiş :KK43:
Benim de ilk denemem şükür nasıp oldu karnıma Fatiha suresi ayet Kürsi nas felak inşirah selavat okuyorum fetih suresi okuyorum oda bir işi kazanmak için

Kızlar benimde 12. günüm konu açmıştım ama size de sorayım.Dün beta 100 çıktı.yarın tekrar baktırcam yükselmiş mi diye ama bugün pembe kanamam oldu hala ara ara oluyor.Doktor olabilir dedi ama korkuyorum.Bu arada 6. ve 10. günde böyle lekelenmelerim oldu.Kısacası buna benzer bişey yaşayan var mı fikirlerinizi bekliyorum😞

Back