• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer 11.günü beta 14.61

öncelıkle umarım hersey yolundadır. fakat ben 19 ocakta 5. gün embrıyosu transfer oldum 9 gun sonra ılk degerım 10 cıktı. kımyasal olabılır dedıler, ıkı gunde bır sureklı test verdım 20 gun boyunca degerım hep ıkı katı artttı ama deger en basında dusuk basladıgı ıcın bı sıkıntı olabılır dıye beklıyorduk, ve 14 subatta dıs gebelık gecırdıgım tespıt edıldı. degerım 2000 cıktı kese gorunmeye basladı, olması gerektıgı yerde degılmıs..ınsallah boyle bır kötu deneyım yasamazsınız..cok dıkkatlı olun ıkı gunde bır mmutlaka aynı kurumda kan verın

öncelıkle umarım hersey yolundadır. fakat ben 19 ocakta 5. gün embrıyosu transfer oldum 9 gun sonra ılk degerım 10 cıktı. kımyasal olabılır dedıler, ıkı gunde bır sureklı test verdım 20 gun boyunca degerım hep ıkı katı artttı ama deger en basında dusuk basladıgı ıcın bı sıkıntı olabılır dıye beklıyorduk, ve 14 subatta dıs gebelık gecırdıgım tespıt edıldı. degerım 2000 cıktı kese gorunmeye basladı, olması gerektıgı yerde degılmıs..ınsallah boyle bır kötu deneyım yasamazsınız..cok dıkkatlı olun ıkı gunde bır mmutlaka aynı kurumda kan verın
Net bi sekilde gebeyim diyemiyorum bende cok haklısınız kese ve kalp atışını duymadan netlik kazanmıyor malesef
Güzel düşünüp güzel olmasını dilemekten baska birsey gelmiyor hersey Allahtan

Rabbim isteyen herkese nasip etsinnnn kimsenin kucagı boş kalmasınnn
Zor süreclerden geciyoruz bazen guzel bazen acı oluyor ama Allahtan umud kesilmez vardir rabbimin bir bildigiiii

Back
X