Transfer 11.günü beta 14.61

derya uguz

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2022
47
7
16
30
Arkadaşlar bu sekilde sonuc alıp artışı gören oldu mu ? Sonuc pek memnun etmedi beniii

Eklentiler

• 1000107322.webp
    1000107322.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 62
gonapeptyl kullandım tam bir hafta önce 2 tane vurulmamı söylediler
test gününe kadar hergün axeparin, progestan ampul ve fitil kullandım
3 günde bir kalçadan promester igne yaptırdım
Acaba dedim çatlatma iğnesinin etkisini ama geç tutunma olasılığıda yüksek bu durumda

Acaba dedim çatlatma iğnesinin etkisini ama geç tutunma olasılığıda yüksek bu durumda
Normalde gonapeptyl iğne 2 günde etkisi geçer diyorlar ama bilmiyorum etkisi varsa 7 gün olduysa onunda etkisi olabilir tabi 2 gün sonra net belli olur cnm

Normalde gonapeptyl iğne 2 günde etkisi geçer diyorlar ama bilmiyorum etkisi varsa 7 gün olduysa onunda etkisi olabilir tabi 2 gün sonra net belli olur cnm
Form da ki kisiler oyle degerler gormus ki 100 vs bende 14 gorunce tabi moralim bozuldu . Elbette gec tutunma kanda yavaş artma vs olabilir bunu kan tahlilinde gorecegiz fakat 2 katinada cıksa 28 falan oluyor
Insan bi 50 falan gormek istiyoo malesef , havalara uçamiyosunnn hamileyiimm diye 😊

Form da ki kisiler oyle degerler gormus ki 100 vs bende 14 gorunce tabi moralim bozuldu . Elbette gec tutunma kanda yavaş artma vs olabilir bunu kan tahlilinde gorecegiz fakat 2 katinada cıksa 28 falan oluyor
Insan bi 50 falan gormek istiyoo malesef , havalara uçamiyosunnn hamileyiimm diye 😊
Aynen olabilir cnm benimde 3.gün embriyosu idi 16 ile öğrenmiştim 12.gün değerimdi yani umarım yükselir canım iğne etkisi filan değildir

İnşallah sağlıkla ilerler 🙏 Benim de 11. Gün değerim 17 çıkmıştı. Önemli olan değerin güzelce artması.

Insallah yükselir canım ama 5.gun embriyosu daha yüksek çıkmalı, benim de iki transferde 11.ve 12.gunlerde 25 ve 29 çıktı sonra kimyasal gebeliğe dönüştü. Insallah yükselir

Back
X