- 20 Ekim 2022
- 47
- 7
- 16
- 30
- Konu Sahibi derya uguz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gün embriyosu cnmArkadaşlar bu sekilde sonuc alıp artışı gören oldu mu ? Sonuc pek memnun etmedi beniii
5.günKaçıncı gün embriyosu cnm
Geç tutunmuş olabilir cnm bu şekilde olan birsürü kişi var morelini bozma inş 2 gün sonra iki katı olur
Artış olmazsa eger bu cıkan deger gebelik degil ignelerin etsinden mi boyle cikmistir . Allah hayirlisini versinnn bekleyelimm baklmmGeç tutunmuş olabilir cnm bu şekilde olan birsürü kişi var morelini bozma inş 2 gün sonra iki katı olur
Genelde kimyasal gebelik olmuş oluyor düşük çıkıncaArtış olmazsa eger bu cıkan deger gebelik degil ignelerin etsinden mi boyle cikmistir . Allah hayirlisini versinnn bekleyelimm baklmm
Hemsire aradı simdi deger dusuk cıkmış 2 gün sonra tekrar kan verelim dedi . Pozitif olarak goruyoruz bu degeri artışa göre degerlendiririz dediGenelde kimyasal gebelik olmuş oluyor düşük çıkınca
gonapeptyl kullandım tam bir hafta önce 2 tane vurulmamı söyledilerÇatlatma iğnesi kullandınız mı?
Acaba dedim çatlatma iğnesinin etkisini ama geç tutunma olasılığıda yüksek bu durumdagonapeptyl kullandım tam bir hafta önce 2 tane vurulmamı söylediler
test gününe kadar hergün axeparin, progestan ampul ve fitil kullandım
3 günde bir kalçadan promester igne yaptırdım
Normalde gonapeptyl iğne 2 günde etkisi geçer diyorlar ama bilmiyorum etkisi varsa 7 gün olduysa onunda etkisi olabilir tabi 2 gün sonra net belli olur cnmAcaba dedim çatlatma iğnesinin etkisini ama geç tutunma olasılığıda yüksek bu durumda
Form da ki kisiler oyle degerler gormus ki 100 vs bende 14 gorunce tabi moralim bozuldu . Elbette gec tutunma kanda yavaş artma vs olabilir bunu kan tahlilinde gorecegiz fakat 2 katinada cıksa 28 falan oluyorNormalde gonapeptyl iğne 2 günde etkisi geçer diyorlar ama bilmiyorum etkisi varsa 7 gün olduysa onunda etkisi olabilir tabi 2 gün sonra net belli olur cnm
Aynen olabilir cnm benimde 3.gün embriyosu idi 16 ile öğrenmiştim 12.gün değerimdi yani umarım yükselir canım iğne etkisi filan değildirForm da ki kisiler oyle degerler gormus ki 100 vs bende 14 gorunce tabi moralim bozuldu . Elbette gec tutunma kanda yavaş artma vs olabilir bunu kan tahlilinde gorecegiz fakat 2 katinada cıksa 28 falan oluyor
Insan bi 50 falan gormek istiyoo malesef , havalara uçamiyosunnn hamileyiimm diye![]()
İnşallah sağlıkla ilerlerForm da ki kisiler oyle degerler gormus ki 100 vs bende 14 gorunce tabi moralim bozuldu . Elbette gec tutunma kanda yavaş artma vs olabilir bunu kan tahlilinde gorecegiz fakat 2 katinada cıksa 28 falan oluyor
Insan bi 50 falan gormek istiyoo malesef , havalara uçamiyosunnn hamileyiimm diye![]()
Canım değerin nasıl arttı sağlıkla bebiş geldi miİnşallah sağlıkla ilerlerBenim de 11. Gün değerim 17 çıkmıştı. Önemli olan değerin güzelce artması.
İlk düşük arttı sonra sonra yükselmeye başladı. Evet doğum yaptım oğlum 2 yaşına girecekCanım değerin nasıl arttı sağlıkla bebiş geldi mi
Maşallah Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsinİlk düşük arttı sonra sonra yükselmeye başladı. Evet doğum yaptım oğlum 2 yaşına girecek
Amin Allah razı olsunMaşallah Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin![]()