TRANKO BUSKAS kullananlar buraya lütfen!

Çok enerjik oluyosun ve zayıflatıyo mide sorununu çözdüğü için ama bağımlılık yaparmı yapar

Xanax ı ne sıklıkta ve durumda içiyordun? İlacını neden değiştirdi ?Banada yazmıştı doktorum kendimi kötü hissettiğim zamanlarda içiyorum hala...

Canım bende ayni ilaca başladım ama bundan önce gitmediğim doktor kalmadı genel cerrahi gastronomi vs endoskopi kolonoskopi bile oldum endişeler uykusuzluklar sinir herşey hamd olsun bir hafta önce araştırma hastanesinde sikayetlerimi test bile etmeden bu ilacı yazdı Alllah razi olsun kullan ve normal insanlar gibi yaşamanın keyfini çıkar mutlu ol inşallah

Dikkat edin bağımlılık yapıyor.
Sorununuz her ne ise ilacında yardımıyla aşabilmenizi umuyorum. İnşallah uzun süre kullanmazsınız.
Geçmiş olsun

Bu ilacı kabızlık sorunu olanlara veriyorlar. İçince aşırı uyku yapar ve tuvalet için çektiğiniz sancıyla pamuk gibi uykunuzdan fırlarsınız.

Bende kullandığım antidepresanın midemi etkilemesinden dolayı tranko buskas kullandım. Çok derin uyuyan bir insan değilsen yani sabahları alarmı duyamam falan dersen ancak o zaman bu ilacı seni daha çok uyutmasından kork, ben çok derin uyuyan bir insan değildim bu ilacı kullanırken en azından daha rahat uyuyordum rahatlatıcı bir etkisi var ama evet çok kullanmamak gerek bağımlılık yapıyor. Bir de dozunu iyi ayarlamak gerek baktın seni çok mayıştırıyor günde 2 tane içiyorsan 1'e düşür demişti doktor bana.

merhaba acaba bu ilacı kullanmaya başlamadan önceki bağırsak şikayetiniz neydi kolonoskopi dahi oldum yazmıssınız o yüzden soruyorum benim geçmeyen isallerim var gastroentologlar bişey bulamıo bu ilacı aldığımda birazcık normal oluyor gibi ama uzun süre kullanmayın deniyor ilacı kesince de eski halime geri dönüş oluyor sizin mide ve bağırsak sorununuz neydi ve bu ilacı yanında başka ilaçla mı kullandınız ne kadar süre kullandınız.

Annem de kullanıyor ama bence etkili bir ilaç değil bişey yapmıyor belki uyutur yada iştah açar

mide ile mi ilgili ? bana psikiyatri doktorum panik atak için yazdı bu ilacı mide ve panik atak ne hoş çelişki garipsedim açıkcası
Çelişki değil doktorunuz doğru tavsiyede bulunmuş, ben değil ama akrabamda panik atak vardı ve bu ilacı yazmıştı doktoru, onu rahatlatırdı. Benim de midem problemlidir bana da bunu yazmıştı bir ara doktor. Yani kısacası hem psikolojik hem de bedensel hastalıkta kullanılabilen çok işlevli bir ilaç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…