Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende ayni ilaca başladım ama bundan önce gitmediğim doktor kalmadı genel cerrahi gastronomi vs endoskopi kolonoskopi bile oldum endişeler uykusuzluklar sinir herşey hamd olsun bir hafta önce araştırma hastanesinde sikayetlerimi test bile etmeden bu ilacı yazdı Alllah razi olsun kullan ve normal insanlar gibi yaşamanın keyfini çıkar mutlu ol inşallaharkadaşlar benim psikiyatri doktorum xanaxı kesti ve tranko buskas denilen ilacı yazdı bu ilacı ilk defa kullanıcam.olası yan etkileri var mıdır ? ve sakinleştirici olduğunu söylüyorlar ama bir yerde antidepresan olarakta geçiyordu bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba ??
Dikkat edin bağımlılık yapıyor.Canım bende ayni ilaca başladım ama bundan önce gitmediğim doktor kalmadı genel cerrahi gastronomi vs endoskopi kolonoskopi bile oldum endişeler uykusuzluklar sinir herşey hamd olsun bir hafta önce araştırma hastanesinde sikayetlerimi test bile etmeden bu ilacı yazdı Alllah razi olsun kullan ve normal insanlar gibi yaşamanın keyfini çıkar mutlu ol inşallah
merhaba acaba bu ilacı kullanmaya başlamadan önceki bağırsak şikayetiniz neydi kolonoskopi dahi oldum yazmıssınız o yüzden soruyorum benim geçmeyen isallerim var gastroentologlar bişey bulamıo bu ilacı aldığımda birazcık normal oluyor gibi ama uzun süre kullanmayın deniyor ilacı kesince de eski halime geri dönüş oluyor sizin mide ve bağırsak sorununuz neydi ve bu ilacı yanında başka ilaçla mı kullandınız ne kadar süre kullandınız.Canım bende ayni ilaca başladım ama bundan önce gitmediğim doktor kalmadı genel cerrahi gastronomi vs endoskopi kolonoskopi bile oldum endişeler uykusuzluklar sinir herşey hamd olsun bir hafta önce araştırma hastanesinde sikayetlerimi test bile etmeden bu ilacı yazdı Alllah razi olsun kullan ve normal insanlar gibi yaşamanın keyfini çıkar mutlu ol inşallah
Çelişki değil doktorunuz doğru tavsiyede bulunmuş, ben değil ama akrabamda panik atak vardı ve bu ilacı yazmıştı doktoru, onu rahatlatırdı. Benim de midem problemlidir bana da bunu yazmıştı bir ara doktor. Yani kısacası hem psikolojik hem de bedensel hastalıkta kullanılabilen çok işlevli bir ilaç.mide ile mi ilgili ? bana psikiyatri doktorum panik atak için yazdı bu ilacı mide ve panik atak ne hoş çelişki garipsedim açıkcası